cookie-og-privatlivspolitik
Forhåbentlig får Nykøbing FC's cheftræner Brian Rasmussen også grund til at juble i aftenens lokalopgør mod Næstved.
Forhåbentlig får Nykøbing FC's cheftræner Brian Rasmussen også grund til at juble i aftenens lokalopgør mod Næstved.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Næstved skal i Bjørnekløerne

Sæsonens første lokalopgør udspilles onsdag aften i CM Arena.
21. august 2019 kl. 15:10 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING - Det er selvfølgelig en af de kampe, som vi glæder os ekstra meget til. Det er altid specielt at møde Næstved, siger NFC-træner Brian Rasmussen før aftenens lokalopgør mod Næstved i CM Arena.

De to mandskaber har fået en vidt forskellig start på sæsonen, hvor NFC buldrer derud af med ti point i de første fire kampe, mens Næstved først kom på tavlen i søndags mod Hvidovre i en kamp, der sluttede uafgjort 1-1.

Det må alt andet lige betyde, at NFC må påtage sig favoritværdigheden, men den køber Brian Rasmussen ikke.


Lever deres eget liv

- De her kampe lever helt deres eget liv, og tabellen betyder ingenting. Vi ved, at der kommer et Næstvedhold, der ekstremt gerne vil slå os og også gerne vil have sæsonens første sejr, så de er topmotiverede, advarer Brian Rasmussen.

Han så Næstved spille uafgjort 1-1 mod Hvidovre.

- De har stadig nogle af kulturbærerne på holdet og dertil fået tilført nogle dygtige især brasilianske spillere, som kan en masse på egen hånd.

- Der, hvor de måske har lidt problemer, er, når de skal løbe hjem igen, og det skal vi udnytte, mener træneren, der ikke vil ud med, om der er ændringer i startopstillingen.

- Vi har 18 mand i truppen, der byder sig til, og med det hårde kampprogram, vi er inde i, skal vi bruge hele truppen, siger Brian Rasmussen.

Men mon ikke det handler om, at Næstved ikke skal have for meget at vide inden kampen? Brian Rasmussen udskifter næppe et halvt hold ovenpå den fremragende 3-2 sejr mod Fremad Amager i fredags.

Mathias Kristensen er stadig ikke klar oven på sine kæbeproblemer, mens Joachim Wagner så småt er begyndt træningen igen.

Næstved har været igennem en mildest talt tumultarisk sommer, hvor klubbens nye ejere fyrede succestræner Michael Hemmingsen og sportschef Jacob "Gaxe" Gregersen. Tre uger før sæsonstart ansatte man Per V. Hansen, der sagde sin stilling op bare 32 dage inde i jobbet.


Ejerne ville sætte holdet

Efter eget udsagn fordi de nye ejere, der blandt andet tæller den tidligere tyske landsholdsspiller Fabian Ernst, ville blande sig i træningsmetoder og hvilke spillere, der skulle spille kampene.

Ind er i stedet kommet en ukendt 62-årig spanier ved navn Fernando de Argila.

Desuden er en stor del af spillerne fra det succeshold, der i sidste sæson blev nummer fire, skiftet ud med mere eller mindre ukendte udenlandske spillere, primært fra Brasilien.

Det, der udefra set ligner en anelse kaos, har kostet i tabellen, hvor Næstved inden aftenens kamp ligger sidst i 1. division med kun et point for de første fire kampe i sæsonen.

Danske Spil har da også Nykøbing FC som favorit i opgøret, hvor en hjemmesejr giver odds 1,85, mens uafgjort belønnes med odds 3,80 og en Næstved-sejr giver hele 3,95 gange pengene igen.

Der er kampstart kl. 19:00 i CM Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce