cookie-og-privatlivspolitik
Gustav Murel fra Team Sydhavsøernes U/19-mandskab er indlemmet i truppen til førsteholdets kamp mod HC Odense i aften. Her ses han i en træningskamp mod NFH's Ligakvinder.
Gustav Murel fra Team Sydhavsøernes U/19-mandskab er indlemmet i truppen til førsteholdets kamp mod HC Odense i aften. Her ses han i en træningskamp mod NFH's Ligakvinder.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Nattesøvnen er vendt tilbage

Nederlag gav Ian Marko Fog nogle søvnløse nætter
11. september 2020 kl. 15:50 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne fik en frygtelig start på sæsonen med klart nederlag på udebane mod 1. divisionsoprykkerne fra Vendsyssel, og den nedtur skulle træner Ian Marko lige bruge et par dage til at komme sig over.

- De første par nætter var der ikke meget søvn jeg fik, men efter et par dage vendte nattesøvnen tilbage, fortæller Ian Marko Fog, der har brugt ugen på at analysere de fejl, man begik i kampen og frem for alt også kigge fremad mod aftenens hjemmekamp mod HC Odense.

- Der var en lavine af fejl, som vi nu har set på video, og vi må bare konstatere, at Vendsyssel ramte dagen, hvor alt lykkedes for dem, og kampen blev spillet fuldstændig på deres præmisser.

- Derudover må jeg også kigge indad og konstatere, at jeg aldrig fik fundet de rigtige løsninger og skabt den ro til holdet, som jeg burde fra trænerbænken, konstaterer cheftræneren, der ser frem til sæsonens første hjemmekamp.


Slip håndbremsen

- Jeg tror Odense ligger bedre til os, da de gerne vil spille i højere tempo end Vendsyssel, og så handler det om, at vi skal slippe håndbremsen og spille kampen på vores præmisser, siger Ian Marko Fog, der har set fynboernes første kamp i sæsonen, hvor de nøjagtig som Team Sydhavsøerne fik en skidt start, da de på hjemmebane tabte 28-32 til oprykkerne fra Grindsted.

- Det er et fornuftigt hold med nogle dygtige spillere. Især deres målmandspar med Loke Brasen og Christian Trans kan være en svær størrelse, påpeger Ian Marko Fog.

Sidstnævnte keeper er kommet til fra Tønder. Stregspilleren Jimmi Elmgaard og Jacob Lyck er også hentet til Odense fra den sønderjyske klub forud for denne sæson.

- Det er bestemt ikke et hold, vi må undervurdere, og det gør vi heller ikke, ligesom vi ikke undervurderede Vendsyssel i lørdags, understreger Ian Marko Fog, der stiller med samme trup som lørdags dog med en enkelt tilføjelse.

Unge Gustav Murel, der normalt spiller venstre back på klubbens U/19-hold, er indlemmet i truppen til dagens kamp.

- Gustav har gjort det rigtig godt til træning, så han bliver belønnet med en plads i truppen, lyder det fra Ian Marko Fog.

Team Sydhavsøerne er ligesom alle øvrige håndboldklubber fortsat underlagt coronarestriktioner.


Begrænset antal tilskuere

Det gør, at man kun kan lukke et vist antal tilskuere ind, og da der som udgangspunkt skal være et tomt sædde mellem hver tilskuer, kan Maribo-Hallen rumme omkring 370 siddende tilskuere til aftenens kamp. Og ifølge klubben skulle alle billetter være afsat.

Der er således ikke mulighed for at købe en billet i døren til aftenens kamp. der går i gang kl. 20.00, og har man ikke fået adgangsbillet til kampen kan den følges direkte i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce