cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne målmand Nicolai Neupart er i gang med sin sidste sæson i klubben. Han har takket ja til et tilbud fra en udenlandsk klub.
Team Sydhavsøerne målmand Nicolai Neupart er i gang med sin sidste sæson i klubben. Han har takket ja til et tilbud fra en udenlandsk klub.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Neupart forlader Sydhavsøerne

Har fået et godt tilbud fra en udenlandsk klub.
23. november 2021 kl. 12:15 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO Team Sydhavsøernes sportschef, Morten Juul, skal på jagt efter en ny målmand.

Efter denne sæson forlader keeper Nicolai Neupart klubben til fordel for en endnu unavngiven udenlandsk klub.

Nicolai Neupart er i gang med sin fjerde sæson i Team Sydhavsøerne, efter at han kom til den midtlollandske klub i 2018 fra Odder.

Han havde kontrakt med Team Sydhavsøerne for endnu en sæson, men en klausul i kontrakten gjorde, at han kunne komme ud af den efter indeværende sæson, og det har han valgt at benytte sig af, da tilbuddet fra den udenlandske klub dukkede op.


Det rette tidspunkt

- Jeg har altid haft en drøm om at komme til udlandet, så da muligheden opstod, følte jeg, at det var det helt rette tidspunkt at tage skridtet videre. Jeg har de sidste små fire år i Team Sydhavsøerne fået en masse gode oplevelser både på og uden for banen. Jeg føler, at jeg i Team Sydhavsøerne har udviklet mig som målmand og som person, der nu gør, at jeg er klar til at prøve noget nyt, lyder det fra Nicolai Neupart, der i de første to sæsoner i Team Sydhavsøerne delte spilletiden med Nicolaj Frejlev, der satte håndboldskoene på hylden for halvandet år siden og de seneste sæsoner har han dannet målmandsduo med Oliver Larsen.

Annonce

En duo, der altså efter denne sæson bliver splittet op, og det ærgrer Morten Juul, der dog er tilfreds med at have været med til udvikle en keeper, der er gået hen og blevet interessant for klubber på en højere hylde.

- Vi hverken kunne eller ville stå i vejen for Neuparts ønske. Det er selvsagt et tab for klubben, men når sådanne muligheder opstår for vores spillere, er vi først og fremmest glade for, at vores setup har været medvirkende til at i dette tilfælde Neupart kan prøve kræfter på højere niveau, siger sportschefen, der har været glad for at have Neupart i truppen og også har ham indtil denne sæson er færdigspillet.


Neupart bliver savnet

- Vi kommer til at savne Neuparts ihærdighed og hans glade væsen, siger sportschefen, der er gået i gang med at finde afløseren, men det er ikke nogen helt nem opgave.

- De dygtige målmænd hænger ikke på træerne, og vi ser også på hvilken type målmand, vi gerne vil have ind. Det skulle gerne være en, som har nogle andre forcer end dem Oliver Larsen har, så vi kan favne så bredt som muligt.

- Vi har nogle følere ude, men det bliver en længerevarende proces, hvor der godt kan gå noget tid, før at vi har en løsning på plads, men vi tror på at vores, indtil videre, positive indtryk i denne sæson og vores professionelle setup, danner et godt udgangspunkt for denne proces, siger Morten Juul og henviser til Team Sydhavsøernes øjeblikkelige fjerdeplads i 1. division. Kun et point fra oprykningsspillet til Håndboldligaen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE