cookie-og-privatlivspolitik
Nicole Bonde Lørup gør det godt i USA, hvor hun just er blevet en flot nummer to i en stor golfturnering i Florida.

2

Billeder

Nicole Bonde Lørup gør det godt i USA, hvor hun just er blevet en flot nummer to i en stor golfturnering i Florida.
Foto: Sun Belt Golf

Sport

Nicole spillede med om sejren i USA

Nykøbing-pige tog andenpladsen i stor turnering.
22. februar 2021 kl. 09:00 Af Allan Plenborg

Annonce

JACKSONVILLE Den 22-årige nykøbingenser Nicole Bonde Lørup har just hentet en af karrierens største golftriumfer, da hun blev nummer to i den amerikanske turnering First Coast Classic på Deerwood Country Club i Jacksonville i delstaten Florida.

Nicole Bonde Lørup spillede med om sejren til det sidste af 54 huller. Det var nemlig på det absolut sidste hul, at afgørelsen faldt. Her sluttede amerikaneren Carolina Andrade med en birdie - et slag under par - og henviste Nykøbing-pigen til andenpladsen.

Nicole Bonde Lørup gik de første to runder i 70 slag - to under par - og tredje runde i 71 slag efter tre birdies og to bogeys. Det gav en total på 211 slag - fem under par. Andrade vandt i 210 slag. Tredjepladsen blev delt af to spillere med 213 slag.

Nicole Bonde Lørup blev HHX-student fra CELF i Nykøbing i 2018 og rejste derefter til USA på et sholarship over fire år på Troy University i delstaten Alabama med alt betalt.


Årets bedste resultat

Det er ikke første gang, at Nicole Bonde Lørup markerer sig på de amerikanske golfbaner for sit universitetshold. I efteråret 2019 vandt hun Palmetto Intercollegiate i Kiawah.

Annonce

- Sejren i Kiawah betragter jeg som mit over all bedste resultat, mens andenpladsen i sidste uge er mit bedste resultat i år, siger Nicole Bonde Lørup, som dette skoleår har hentet fire top-10 placeringer ud af seks mulige.

Nicole Bonde Lørup er med på det danske kvindelandshold, og hun har store ambitioner med sin sport.

- Mit mål for 2021 er at komme i top-300 på verdensranglisten, siger Nicole Bonde Lørup, hvis højeste placering har været som nummer 480. P.t. rangerer hun lige over top-500.


Europæiske turneringer

- Til sommer regner jeg med at spille lidt flere af de stærkere turneringer i Sverige og rundt omkring i Europa, siger Nicole Bonde Lørup, som vil tilbringe sommermånederne hos forældrene.

Og formentlig bliver der også tid til holdkampe for Smørum, som hun har repræsenteret de seneste sæsoner og har været med til at vinde DM for kvindehold. Tidligere spillede Nicole Bonde Lørup for Golfklubben Storstrømmen i Nykøbing.

Annonce

Coronapandemien har også ramt USA. Nicole Bonde Lørup bliver testet for corona én gang om ugen samt 72 timer inden en turnering.

Nykøbing-pigen er i gang med sit tredje år på Troy University og mangler således blot et enkelt, inden hun bliver færdig i sommeren 2022.

Hvad er planen derefter?

- Jeg er ikke helt afklaret, men lige nu er planen højst sandsynligt at blive her i USA for at spille forskellige turneringer, siger golftalentet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE