cookie-og-privatlivspolitik
Michael Jørgensen har underskrevet en 1-årig aftale med Nordfalster.
Foto: Privat

Sport

Nordfalster gafler en tidligere divisionstræner

Michael Jørgensen skal føre sjællandsserieklubben skridtet videre.
11. august 2020 kl. 13:01 Af Thomas Jensen

Annonce

NØRRE VEDBY Nordfalster vil ikke være blandt bundholdene i Sjællandsserien som tilfældet i den forgangne sæson. Derfor har man ansat den tidligere divisionsspiller og -træner Michael Jørgensen.

Han kommer med erfaring fra tre år som træner i Skovshoved, som han førte fra Københavnsserien og meget tæt på oprykning til 1. division tre år senere.

Men i 2018 trak han stikket fodboldmæssigt og flyttede fra København til Keldernæs lidt udenfor Bandholm sammen med sin familie, og det lå ikke i kortene, at han skulle blive fodboldtræner lige nu.

Den nu tidligere Nordfalstertræner Michael Pedersen fik via sin gode ven Mikkel Ryggaard nys om, at der gik en ledig fodboldtræner rundt på Lolland, og en høflig forespørgsel pr. sms er nu endt med, at Michael Jørgensen, efter et par ugers forhandlinger, har skrevet under på en 1-årig aftale.


Ilddåb mod FC Nakskov

- Jeg kan mærke, at folkene bag klubben har hjertet med, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og de repræsentanter, jeg har snakket med, siger Michael Jørgensen, der været "på prøve" i Nordfalster i en uges tid, og han stod også i spidsen for holdet i søndags i træningskampen mod Næstved.

- Jeg skulle lige mærke efter, om det var det rigtige, og om spillerne tog imod mine idéer. Det lader det heldigvis til, og jeg tror, vi kan nå rigtig langt med den rigtige indstilling, selvom jeg som træner er helt anderledes, end de har været vant til, lyder det fra Michael Jørgensen, der som spiller spillede i 1. division for Brønshøj, Frem og Næstved.

- Først og fremmest skal spillerne i form til 90 minutter, og det bliver det første, jeg tager fat på, siger den nye træner, der dog godt er klar over, at det kan blive vanskeligt, når flere spillere kun træner én gang om ugen, da de bor i København.

- Jeg tror på, at det kan lade sig gøre, ellers havde jeg ikke sagt ja til opgaven, fastslår Michael Jørgensen, der får sin ilddåb i sæsonpremieren på lørdag mod FC Nakskov.

Hans kendskab til rækken er yderst begrænset, så en målsætning er for ham svær at definere.

- Først og fremmest handler det om, at vi skal rykke os som hold og blive stærkere, men det handler også om, at det skal være sjovt at komme til træning og kamp, og det er jeg garant for, fastslår Michael Jørgensen.


Glad formand

Søndag eftermiddag fik formand Peter Høy forhandlet aftalen på plads, og han tror på, at Michael Jørgensen er manden for Nordfalster.

- Han kan bringe en helt ny dimension til fodbolden på Lolland-Falster, og jeg tror virkelig på, at vi har fundet den træner, vi har søgt efter, siger Peter Høy, der har haft en kaotisk tid efter at Anders Sørensen sprang fra sin træneraftale kort før sommerferien, da han tog imod et job i Slagelse i stedet.

- Det har været en usikker tid på mange måder, men nu ser vi fremad, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang. Efter de samtaler vi har haft med Michael, har jeg det rigtig godt i maven, siger Peter Høy.

Sten Wagner fortsætter som assistenttræner, mens Michael Pedersen får en mere tilbagetrukket rolle i klubben primært som spiller på andetholdet i LF-serien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce