cookie-og-privatlivspolitik
Nordfalster - her ved Jan Berner med nummer 21 - slipper for nedrykning og skal atter møde FC Nakskov (lyseblå) i Sjællandsserien i næste sæson.
Nordfalster - her ved Jan Berner med nummer 21 - slipper for nedrykning og skal atter møde FC Nakskov (lyseblå) i Sjællandsserien i næste sæson.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Nordfalster slipper for nedrykning og rykker op

Dansk Boldspil-Union suspenderer nedrykninger fra Danmarksserien.
27. maj 2020 kl. 21:15 Af Allan Plenborg

Annonce

NØRRE VEDBY Der er glæde i Nordfalsters Forenede Boldklubber. Årsag: Klubbens førstehold slipper for nedrykning fra Sjællandsserien, og andetholdet rykker op i LF-serien.

I flere uger har Nordfalster gået i spænding og ventet på en afgørelse på Danmarksserien. Den kom tirsdag fra Dansk Boldspil-Union: Der bliver ingen nedrykkere fra Danmarksserien.

Det betyder samtidig, at Nordfalster på næstsidstepladsen i Sjællandsserien slipper for at rykke ned i LF-serien. Det bekræfter DBU Sjællands turneringschef, Thomas Lesly Rasmussen.

- Kun Frem Sakskøbing rykker ned. Og Vordingborg rykker op i Danmarksserien, siger Jan Lesly Rasmussen.

Dette indebærer, at Sjællandsserien får deltagelse af hele fem hold fra Lolland-Falster i næste sæson. Udover Nordfalster drejer det sig om Nykøbing FC, FC Nakskov samt de to oprykkere fra Lolland-Falster serien, Væggerløse og Listrup.

Den ledige plads i LF-serien, der er opstået med Nordfalsters forbliven i Sjællandserien, går til klubbens andethold, der blev nummer fire i Serie 1.


Lettet træner

Den ny Nordfalster-træner, Anders Sørensen, er en lettet mand.

- Vi er blevet holdt hen længe med at få en afgørelse, så det er da en kæmpe lettelse, at der omsider er taget en beslutning. Vi bliver i Sjællandsserien. Og ligeså glædeligt er det, at vores andethold dermed rykker op i LF-serien, siger Anders Sørensen.

Han lægger ikke skjul på, at han havde foretrukket det hele afgjort på grønsværen.

- Med den trup og det setup vi har fået, er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skulle have klaret os i Sjællandsserien, lyder det fra Anders Sørensen, som håber, at man kan fejre førsteholdets forbliven i Sjællandsserien og andetholdets oprykning til LF-serien lørdag 13. juni, hvor Nordfalster skulle have mødt FC Nakskov i sæsonens sidste kamp i Sjællandsserien.

- Såfremt forsamlingsforbuddet inden da er blevet hævet fra 10 til 50, påtænker vi at lave en intern fodboldturnering efterfulgt af et grillarrangement, siger Anders Sørensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce