cookie-og-privatlivspolitik
Martin Ødegaard er tilbage i Real Madrid efter fire sæsoner på leje i andre klubber. Han gjorde comeback i 0-0-kampen mod Real Sociedad, hvor han spillede i sidste sæson.
Martin Ødegaard er tilbage i Real Madrid efter fire sæsoner på leje i andre klubber. Han gjorde comeback i 0-0-kampen mod Real Sociedad, hvor han spillede i sidste sæson.
Foto: Vincent West/Reuters

Sport

Nordmand gør Real Madrid-comeback i målløs fuser

Real Madrid indledte La Liga med 0-0 mod Real Sociedad. Mesterklubben gav comeback til Martin Ødegaard.
20. september 2020 kl. 23:08 Af Ritzau

Annonce

Den norske fodboldspiller Martin Ødegaard gjorde søndag comeback for Real Madrid i et opgør mod Real Sociedad i La Liga.

Med den 21-årige nordmand på den centrale midtbane måtte de regerende spanske mestre trods flere gode målchancer nøjes med 0-0.

I sidste sæson var Ødegaard udlejet til netop Sociedad, hvor han gjorde det så godt, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane nu har fundet en plads til ham i den spanske storklub.

Det er fem år siden, at Real Madrid købte det dengang 16-årige stortalent i norske Strømsgodset, men det har taget lidt tid at modne ham.

Ud over opholdet i Sociedad har Ødegaard i tre sæsoner været udlejet til hollandske klubber.

Nordmanden nåede dog at få sin førsteholdsdebut, før han i sin tid blev udlejet, så der var tale om et comeback i søndagens opgør mod Sociedad, der har hjemme i San Sebastian.

Ødegaard gjorde et fint indtryk i opgøret, indtil han med 20 minutter tilbage af kampen blev erstattet med Casemiro.

Real Madrid havde de største chancer. Før pausen var Sergio Ramos tæt på med et hovedstød, der blev blokeret. Ramos fulgte selv op, men måtte endnu en gang se sit forsøg blive reddet.

Også holdets topscorer i sidste sæson, franske Karim Benzema, kunne have afgjort affæren, men den rutinerede angriber brændte sine muligheder.

For Real Madrids vedkommende var der tale om holdets første ligakamp i denne sæson, mens Real Sociedad for en uge siden lagde ud med at spille 1-1 mod Valladolid.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce