cookie-og-privatlivspolitik
Brian Nyborg tager endnu en tørn for NFH's 3. divisionsherrer i den kommende sæson, men så er det også slut for den stærke venstrehåndsskytte.
Brian Nyborg tager endnu en tørn for NFH's 3. divisionsherrer i den kommende sæson, men så er det også slut for den stærke venstrehåndsskytte.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Nyborg tager en sæson mere - og så er det slut

Vil gå trænervejen når spillerkarrieren er forbi.
05. maj 2021 kl. 18:10 Af Thomas Jensen

NYKØBING Han har annonceret det flere gange, men denne gang er det endegyldigt.

Brian Nyborg, der fylder 47 år til november, tager en sæson mere som spillende assistentræner på NFH's 3. divisionshold, og så er det slut med spillerkarrieren.

- Det bliver min håndboldsæson nummer 40, så er det vist på tide at stoppe derefter, smiler Brian Nyborg, der tidligere har været hårdt plaget af ryg -og skulderproblemer, men fysikken er nu, hvor den skal være og højrearmen er stadig intakt.

- Jeg træner hver eneste dag, siger Brian Nyborg, der er still going strong.

Håndboldkarrieren har budt på masser af divisionskampe. Flest hos Team Sydhavsøerne, hvor han har spillet adskillige sæsoner i 1. division og været spillende assistenttræner samme sted på andetholdet. Men divisionskampe er det også blevet for Rødby og danmarksseriekampe for barndomsklubben Sakskøbing-Slemminge.

Annonce

- Kun i en enkelt sæson har jeg spillet i en lokal række, bemærker Brian Nyborg, der for 12 år siden spillede LF-serie-bold i Sakskøbing-Slemminge, inden Team Sydhavsøerne kaldte igen.

Han ved allerede nu, at han vil gå trænervejen, når næste sæson er overstået. Faktisk kunne han være blevet cheftræner i 2. divisionsklubben Næstved-Herlufsholm allerede nu.

- Vi har haft flere snakke, men jeg endte med et takke nej, da jeg stadig føler mig for grøn uden trænerkurser på cv'et, siger Brian Nyborg, der heller ikke afviser et comeback til Team Sydhavsøerne i en eller anden funktion.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE