cookie-og-privatlivspolitik
NFH's to nyerhvervelser fra venstre Alberte Madsen og Elma Halilcevic samt den nye holdleder Helena Hansen flankeret af en storsmilende træner Jakob Larsen, der for femte gang indledte opstartstræningen i NFH.

2

Billeder

NFH's to nyerhvervelser fra venstre Alberte Madsen og Elma Halilcevic samt den nye holdleder Helena Hansen flankeret af en storsmilende træner Jakob Larsen, der for femte gang indledte opstartstræningen i NFH.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Nye ansigter og gamle kendinge

Sommerferien er slut for NFH's Ligakvinder, der har indledt træningen.
27. juli 2021 kl. 12:50 Af Thomas Jensen

NYKØBING Der var godt humør i den varme og særdeles fugtige Hal 3 i Nykøbing, da NFH's Ligakvinder satte fødderne på halgulvet på hjemmebanen i Nykøbing for første gang efter sommerferien.

Træningen blev dog indledt i sidste uge i Hafnia-Hallen i Valby med flere træningspas, men pigerne var ventet i Nykøbing, hvor et par håndfulde fans var mødt op for at byde truppen velkommen.

Nye i flokken var Elma Halilcevic og Alberte Madsen fra henholdsvis Team Esbjerg og DHG Odense, mens Cecilie Greve, der er vendt fuldt tilbage efter barselsorlov, blev banket godt igennem af målvogtertræner Mette Sahlholdt.

I forhold til den seneste sæson manglede Lærke Nolsøe, der er skiftet til Viborg, Dione Housheer, der nu repræsenterer Odense, mens målvogter Natasja Clausen er skiftet til Ajax København.


Johanna til OL

Derudover var Johanna Westberg heller ikke at finde til træningen, da hun i sidste uge blev efterudtaget til det svenske OL-landshold, og dermed befinder sig i Tokyo. Fløjen Sofie Olsen var heller ikke til stede, da hun er i corona-karantæne efter nærkontakt med en smittet.

Annonce

- Det har været rigtig godt at komme i gang igen. Pigerne har ikke spillet håndbold siden Final-4-finalen 6. juni, og det er lang tid, påpeger cheftrænerJakob Larsen, der stadig må undvære de skadede Mia Solberg Svele, Sofie Alnor, der stadig genoptræner i NFH på trods af, at hendes kontrakt er løbet ud, samt Emilie Steffensen, der ikke kan få bugt med den bruskskade, hun blev opereret for tilbage i februar.

- Det går desværre ikke så stærkt, som vi havde håbet på med Emilie, siger Jakob Larsen.

Og Emilie Steffensen er heller videre optimistisk:

- Det er skidt desværre, nåede hun at sige inden styrketræningsrummet ventede.

Kristina "Mulle" Kristiansen, der måtte melde afbud til Final-4-stævnet i juni på grund af en fiberskade, hun pådrog sig dagen inden stævnet, er klar igen og har trænet fuldt med.

Annonce

- Alle glæder sig til at komme i gang med den nye sæson, og selvom pigerne har holdt sig i gang med løb og fysisk træning, så er det bolden, man glæder sig til at få med i trænningen, siger Jakob Larsen, der som nævnt har hentet to nye spillere ind til truppen.

Elma Halilcevic er købt for at løfte den tunge arv på venstre fløj efter Lærke Nolsøe, men det er ikke lige det, der fylder mest hos den 21-årige vestjyde.

- Jeg glæder mig til at få en lidt større rolle, end jeg havde i Esbjerg, og så ellers bare gøre, hvad jeg ka. Og indtil videre har det været rigtig godt, lød det fra fløjspilleren.

Alberte Madsen ser frem til at blive matchet på højere niveau end 1. division, hvor hun kom fra.

- Det er mega fedt at være her. Fysikken er noget andet, end jeg her vant til, og jeg skal være på tæerne hele tiden for at følge med, men det er jeg parat til. Og jeg føler mig klar til at tage det næste skridt, siger den venstrehåndede bagspiller.

Annonce

Stærkt indtryk

- Elma er jo udset som afløser for Lærke Nolsøe og har virkelig taget alle med storm allerede, mens Alberte Madsen skal vende sig til niveauet og bygge på sin fysik. Hende skal vi have lidt mere tålmodighed med, men jeg tror meget på hende, lyder det fra cheftræneren, der som de foregående sæsoner træner i Nykøbing mandag eftermiddag og tirsdag formiddag, mens de resterede træningspas i ugen foregår i Hafnia-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE