Annonce
Sport

Nye vinde blæser i Nordfalster

Den nye Nordfalster-træner Nikolaj Sandau-Nielsen har fornuftigt fremmøde på træningsbanerne bag Nr. Vedby-Hallen, men han er på udkik efter forsvarsspillere. Foto: Jan Knudsen

Den nye træner Nikolaj Sandau-Nielsen må se bort fra rutinerede kræfter.

NØRRE VEDBY Nordfalster reddede sig på yderste mandat i Sjællandsserien i den forgangne sæson, da resultater fra de ovenliggende rækker magede sig således, at de helt henne omkring 1. juli fik vished for, at de stadig var sjællandsserieklub.

Siden da er der sket udskitning på trænerposten, da den midlertidige træner Daniel Hartmann har givet roret videre til Nikolaj Sandau-Nielsen, og han har haft kort tid til at danne sig et indtryk en trup, hvor der sket forandringer.

Væk er rutinerede kræfter som Mads Tiller Hansen, Mads-Christopher Pedersen og den spillende træner Daniel Hartmann. Desuden blev Christian Pihl Pedersen knæskadet ved den allerførste træning i sidste uge, ligesom angriberen Kenneth Stampe er ukampdygtig efter sin knæoperation, der forventes at holde ham ude en rum tid endnu.

Trænerens intention

Nikolaj Sandau-Nielsens intention er at bruge spillere, der kan træne i stedet for at hente spillere hjem fra ekspempelvis København.

- Det skal væk fra at hente spillere hjem, for det er ikke holdbart i længden, lyder det fra Nikolaj Sandau-Nielsen, der med egne ord godt kunne bruge nogle forsvarsspillere til at supplere truppen med.

- Jeg har haft kontakt med rigtig mange, især fra LF-serieklubber, men der er desværre ikke rigtig interesse i at prøve sig af på højere niveau, sukker Nikolaj Sandau-Nielsen, der efter tre sæsoner i spidsen for Søllested har underskrevet en 2½ årig kontrakt med Nordfalster.

Tilgange kan han dog glæde sig over til pladserne længere fremme på banen.

Midtbanespilleren Rami Mizal har fået lysten til fodbold igen, og angriberen Simon Jonick er kommet til fra Tingsted. Derudover træner Kenneth Kempf fra Systofte og Niclas Marquard Christensen fra Nykøbing FC med i øjeblikket. Nikolaj Sandau-Nielsen håber og tror på, at de vælger Nordfalster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farlige for alle hold

Han er udmærket klar over, at Sjællandsserien bliver en stor mundfuld for et hold uden flere af de rutinerede kræfter, men han sætter sin lid til, at spillere som Nicky Bertelsen, Mads Romme Rasch og Mads Delord stadig kan gøre ondt på modstanderne.

- Så længe vi har dem i front, vil vi altid skabe målchancer, men det er spørgsmålet, om vi har spillerne til at stå afventende og leve på kontraer, eller vi skal frem og styre kampene. Det sidste ville jeg jo helst, kommer det fra Nikolaj Sandau-Nielsen, der forventer, at det bliver en kamp for at undgå de nederste pladser og dermed nedrykning.

- Det kommer jo helt an på, hvor mange der rykker ned, men selvfølgelig skal vi forsøge at holde i hvert fald Maribo og Døllefjelde under os, og så er det umuligt at forudsige hvilken kvalitet, de sjællandske hold har. Dog synes jeg, at topniveaet i rækken ser skræmmende ud med flere nedrykkere fra Danmarksserien, påpeger Nikolaj Sandau Nielsen, der lægger ud i Sjællandsserien på udebane mod FC Nakskov fredag 13. august.

De to hold mødes også fredag i en testkamp i Nakskov.

  • Den nye Nordfalster-træner Nikolaj Sandau-Nielsen har fornuftigt fremmøde på træningsbanerne bag Nr. Vedby-Hallen, men han er på udkik efter forsvarsspillere. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan