cookie-og-privatlivspolitik
To ungdomsspillere fra Nykøbing FC's pigeafdeling sammen med sponsor Peter Kjær Jørgensen fra DFD (tv), NFC-direktør Søren Barslund og NFC-mæcen Claus Meyer (th).
To ungdomsspillere fra Nykøbing FC's pigeafdeling sammen med sponsor Peter Kjær Jørgensen fra DFD (tv), NFC-direktør Søren Barslund og NFC-mæcen Claus Meyer (th).
Foto: Ingrid Riis

Sport

Nykøbing FC får en ny sponsor med om bord

De Forenede Dampvaskerier spytter mange penge i kassen.
22. juni 2020 kl. 18:26 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Der var stor glæde i Nykøbing FC, NFC, søndag eftermiddag. Udover divisionsholdets 2-1-sejr mod Næstved kunne man præsentere en ny stor sponsor for de næste to år.

De Forenede Dampvaskerier, DFD, er ny partner. Såvel eliteafdelingen som breddeafdelingen i NFC glæde af aftalen, idet DFD sponsorerer også NFC's U/14- og U/16-pigehold med blandt andet udebanetøj.

DFD er en af Nordeuropas største virksomheder inden for tekstilløsninger, og med to vaskerier i Maribo udvider virksomheden nu sit lokale engagement. DFD's tilknytning til området går helt tilbage til 1982, hvor Fællesvask i Maribo blev overtaget. Fællesvask blev etableret helt tilbage i 1950'erne. I 2014 valgte DFD at opføre et nyt, højteknologisk renrumsvaskeri, også i Maribo.

På begge vaskerier er der i alt lidt over 100 medarbejdere, hvor størstedelen kommer fra lokalområdet.

Det er NFC's mæcen, Claus Meyer, der har banet vejen for samarbejdsaftalen. Gennem mange år har Claus Meyer benyttet DFD til sine mange virksomheder.

I NFC har kommerciel direktør Søren Barslund armene over hovedet.

- Aftalen indrammer på fineste vis de ting, vi står for i Nykøbing FC, og den sætter en tyk streg under vores fokus på både bredde og elite. At DFD med sine to vaskerier i landsdelen vælger at stige ombord på den rejse, vi netop har påbegyndt, er virkelig glædeligt, siger Søren Barslund.

Sponsorartet, der løber i to år, er ikke NFC's største.

- Men den er i den store kategori og har en værdi på et større sekscifret tal, tilføjer Søren Barslund.

Selvom DFD er en stor national virksomhed bliver det lokale engagement vægtet højt i de områder, hvor vaskerierne ligger.

- Vi er utrolig glade for muligheden for at bakke op om Nykøbing FC på både pigefodboldsiden og divisionsholdet i klubben. Det betyder meget for os at være med til at støtte op om den store udvikling, der i øjeblikket sker inden for pigefodbolden, både på nationalt og internationalt plan, siger markeringchef Peter Bjerg Jørgensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce