cookie-og-privatlivspolitik
Althea Reinhardt er sammen med holdkammerat Mie Højlund i denne uge samlet med det danske landshold, der torsdag drager til VM i Japan.
Althea Reinhardt er sammen med holdkammerat Mie Højlund i denne uge samlet med det danske landshold, der torsdag drager til VM i Japan.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sport

Odense Håndbold forlænger med danske landsholdsspillere

Mie Højlund og Althea Reinhardt har begge fået forlænget deres kontrakt med Odense Håndbold frem til 2024.
18. november 2019 kl. 12:18 Af Ritzau

Annonce

Odense Håndbold får også glæde af Mie Højlund og Althea Reinhardt i de kommende fire sæsoner.

De to danske landsholdsspillere har forlænget deres kontrakt med klubben, så den nu løber til sommeren 2024. Det skriver Odense i en pressemeddelelse.

Den 23-årige målvogter Althea Reinhardt har spillet i klubben siden 2016, og hun er glad for, at hun de kommende mange år skal blive i den fynske hovedstad.

- Jeg utrolig glad og stolt over, at jeg kan blive i Odense håndbold. Jeg har været utrolig glad for min tid i Odense og ser frem til at kunne forsætte min udvikling i en klub, der har lige så store ambitioner som jeg selv, siger hun i pressemeddelelsen.

Også Odense-træner Jan Pytlick er glad for, at Reinhardt bliver i klubben.

- Althea er måske et af de største målvogtertalenter i Europa lige nu, og hun har vist enorm høj stabilitet i de sidste to sæsoner, siger han.

Mie Højlund kom til Odense i 2017, og også hende er Pytlick glad for at kunne beholde.

- Mie er en fantastisk dygtig all around-spiller, som er god i både forsvar og angreb. Hun er en komplet håndboldspiller, som også vil få stor betydning på vores hold i fremtiden, siger Pytlick.

Både Højlund og Reinhardt samles i denne uge med det danske landshold, der på torsdag flyver til Japan, hvor holdet spiller sin første kamp ved VM mod Australien 30. november.