cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Odense ønsker hårdere straf til Frederikshavn-spiller

Odense Bulldogs mener, at Frederikshavn-spiller skal straffes med mere end 17 karantænedage efter overfald.
23. september 2019 kl. 18:28 Af Ritzau

Annonce

17 spilledages karantæne er for mild en straf til Frederikshavn-spilleren Kristian Jensen, der fredag slog Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen bevidstløs i en ishockeykamp.

Sådan lyder holdningen hos Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

- Efter vores opfattelse er sanktionen alt for mild og uacceptabel. Der er i andre ligaer givet betydeligt længere karantæner for lignende hændelser. Det vi var vidne til i fredags, har intet med ishockey at gøre, lyder det fra den fynske klub.

23-årige Kristian Jensen og 18-årige Lucas Bjerre Rasmussen røg i totterne på hinanden. Da sidstnævnte lå på isen uden hjelm, hamrede Frederikshavns Kristian Jensen en knytnæve i hovedet på Odense-spilleren.

Lucas Bjerre Rasmussen blev slået bevidstløs og tilbragte natten på sygehuset, hvor han fik konstateret en kraftig hjernerystelse, men ingen indre blødninger.

- Vi havde håbet, at disciplinærudvalget havde foretaget en strengere vurdering af en hændelse med mange skærpende omstændigheder og tildelt en væsentlig længere straf, skriver Odense Bulldogs.

Klubben bemærker, at den ikke har mulighed for at anke straffen, da klubben ikke er part i den formelle sag.

- Vi håber dog, at sagen vil blive anket eller taget op af Amatør- og Ordensudvalget, så der kan uddeles en passende straf for den hensynsløse adfærd, som Lucas blev udsat for i fredags, skriver Odense Bulldogs.

Klubben skriver, at Lucas Bjerre Rasmussen efter omstændighederne har det godt, men ikke har lyst til at kommentere hændelsen på nuværende tidspunkt.

Nordjyllands Politi er gået i gang med at undersøge episoden, bekræftede politiet over for det regionale medie Nordjyske tidligere mandag.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce