cookie-og-privatlivspolitik
Ole Gunnar Solskjær anerkender FCK's indsats i kvartfinalen mod Manchester United.
Ole Gunnar Solskjær anerkender FCK's indsats i kvartfinalen mod Manchester United.
Foto: Sascha Steinbach/Ritzau Scanpix

Sport

Ole Gunnar Solskjær: FCK-målmand spillede sit livs kamp

Ole Gunnar Solskjær var meget imponeret af Karl-Johan Johnsson og Rasmus Falk i Europa League-kvartfinalen.
11. august 2020 kl. 01:15 Af Ritzau

Annonce

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, roser FCK-målmand Karl-Johan Johnsson for svenskerens imponerende præstation i Europa League-kvartfinalen.

Havde svenskeren ikke flittigt ageret plankeværk på FCK-stregen, så var United-sejren blevet større end 1-0. Det siger Solskjær på et pressemøde efter mandagens 120 minutter lange kamp.

- Jeg ved ikke, hvor mange skud vi havde, men det må være tæt på 30. Deres målmand stod måske sit livs kamp. Han var virkelig god.

- Jeg må sige igen, at vi skal være mere kyniske i knockoutfasen, men nu er vi i semifinalen, og det er vi glade for, siger Ole Gunnar Solskjær.

Det var i de sidste minutter af den ordinære tid og i første halvleg af den forlængede spilletid, at Karl-Johan Johnsson for alvor tog fra.

FCK-målmanden medgiver, at han spillede en stærk kamp.

- Jeg har en god fornemmelse af min performance og holdets performance. Jeg er meget glad for min egen præstation, men jeg er ked af, at vi ikke gik videre, siger Karl-Johan Johnsson.

Foruden roser til den svenske målmand lovpriser Ole Gunnar Solskjær FCK's Rasmus Falk, der boltrede sig på den centrale midtbane.

- Han leverede en fantastisk indsats. Han gav os store problemer både til venstre og højre. Teknisk er han meget stærk, og han vendte rundt på vores spillere for sjov.

- Han stod bag FCK's største chance efter en fantastisk dribling, men det endte heldigvis med en god blokering fra vores side, siger Ole Gunnar Solskjær.

Der var over 30 grader til opgøret i Köln, og begge holds spillere blev mere og mere udmattede. Det har Solskjær stor forståelse for.

- Det var vanskelige forhold - også for mig. Min skjorte er gennemblødt af sved, og jeg er glad for, at det ikke var mig, som skulle løbe inde på banen, siger nordmanden.

Manchester United spiller semifinale søndag mod enten Sevilla eller Wolverhampton.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce