cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Oliver Meng måtte ud i otte hårde omgange

Franskmand lagde sig ikke ned.
17. juni 2019 kl. 09:40 Af Thomas Jensen

Annonce

RANDERS Oliver Meng er fortsat ubesejret i sin profesionelle boksekarriere.

Ved lørdagens Danish Fight Nigth-stævne i Randers, der også gik under navnet Jørgen "Gamle" Hansen Memorial, som hyldest til den afdøde weltervægtsbokser Jørgen "Gamle" Hansen, der vandt flere europamesterskaber i 70'erne netop i Randers-Hallen, var Oliver Meng ude i sin karrieres hidtil længste og hårdeste kamp.

Alle otte omgange måtte i brug i super mweltervægts-kampen før han havde besejret den hårdføre franskmand Flavien Bogongo i sin sjette kamp som professionel.

Oliver Meng begyndte målbevist, men fandt hurtig ud af, at hans 33-årige og langt mere rutinerede modstander ikke var kommet til Randers, bare for at lægge sig ned.

Derfor udviklede det sig til en taktisk forestilling, hvor Oliver Meng var i den styrende og kontrollerende rolle. Gedserdrengen boksede med stor tålmodighed og havde sågar overskud til at kysse ud til nummerpigen, der var hans søster, da han havde trængt sin modstander op i hjørnet.


Højrehånden lynede

Han ventede på blottelserne i franskmandens forsvar, men Bogongo forsvarede sig godt og kom sig hurtigt over de stød, som Oliver Meng satte ind.

Også et par hårde af slagsen, hvor Meng fik sendt et par tøre hooks afsted med sin højrehånd rystede ikke Flavien Bogongo.

En enkelt gang lykkedes det også franskmanden at ramme sin danske modstander. Det var sidst i fjerde omgang, men for alvor rystet var Oliver Meng aldrig.

Der var heller ikke tvivl fra dommernes side om kampens udfald. Alle tre dommere havde Oliver Meng, som vinder af samtlige otte omgange med dommerstemmerne 80-72.

Det var en glad, men også træt Oliver Meng, Folketidende fangede efter opgøret.

- Det var en virkelig god udviklingskamp for mig. Jeg har aldrig bokset mere end fire omgange i en kamp, så at få otte omgange var utrolig lærerigt for mig. Jeg har fået virkelig meget med hjem i rygsækken, lød det fra bokseren, der mener, at han havde kampen under kontrol.

- Jeg føler at jeg styrer kampen hele vejen igennem, men jeg er da overrasket over, hvor meget han kunne klare. For jeg ramte ham et par gange med højrehånden, hvor jeg virkelig kunne mærke, at jeg slog igennem, sagde Oliver Meng, der nu skal holde sig i ro et par dage.


Titelkamp venter

- Mine hænder er hævet efter otte omgange, så nu skal jeg lige have lidt pause, og så starter jeg ellers træningen igen, fortæller Oliver Meng, der for nuværende ikke har aftalt sin næste kamp. Men han regner med, at det bliver en titelkamp, hvor han skal forsvare sit IBF junior-verdensmesterskab.

Udover Oliver Mengs kamp, var der fire andre kampe på programmet lørdag aften i Arena Randers, og både Enock Poulsen og Ditlev Rossing leverede gode præstationer i deres titelkampe, som de begge vandt.

Den tidligere Vild med dans-vinder Sarah Mahfoud skulle også have været i kamp, men hendes modstander blev ikke lægegodkendt, og forsøg på at finde en erstatning, kunne ikke lade sig gøre med så kort varsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

Annonce