cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Olsen kan få en hovedrolle i eftermiddag, når Team Sydhavsøerne møder HØJ hjemme i Maribo-Hallen.
Kasper Olsen kan få en hovedrolle i eftermiddag, når Team Sydhavsøerne møder HØJ hjemme i Maribo-Hallen.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Olsen håber på afklaring om trænerspørgsmål

Team Sydhavsøernes topscorer vil gerne vide besked
10. april 2021 kl. 08:53 Af Thomas Jensen

MARIBO Spillerne i Team Sydhavsøerne har vidst i en uges tid, at Johan Zanotti ikke fortsætter som cheftræner udover denne sæson.

Det har selvfølgelig sat tankerne i gang hos de spillere, der også har kontrakt efter sommerferien, om hvem, der så skal stå på sidelinjen, når de nye sæson fløjtes op.

Topscorer Kasper Olsen kom til klubben inden denne sæson og har oplevet lidt af hvert med blandt andet en trænerfyring af Ian Marko Fog, og han vil gerne snart have at vide, hvem der skal være hans kommende træner.

- Selvfølgelig er det noget, man tænker over, og det ville da være dejligt, hvis der snart kom en afklaring på det, siger Kasper Olsen, der har tiltro til, at klubben nok skal finde en god løsning.

Trænerspørgsmålet fylder i truppen, fortæller han.

Annonce

- Ja, selvfølgelig gør det det, men det er mest før og efter træning. Når vi træner og spiller kamp, så er der fuld fokus på det, og så betyder det intet, hvem der er træner, lyder det fra Kasper Olsen, der afviser, at der ikke bliver leveret en hundrede procent indsats både til træning og kamp, blot fordi fremtidens træner ikke er på plads.


Kaotisk sæson

Kasper Olsens første sæson i Team Sydhavsøerne efter skiftet fra ligaklubben Sønderjyske er ikke gået helt som håbet.

- Det har været meget kaotisk med trænerskifte, coronaudsættelser og flere skader, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi har ikke leveret godt nok og levet helt op til forventningerne. Vi havde håbet og troet på mere, erkender Kasper Olsen, der nu vil gøre alt for at slutte sæsonen ordentligt af.

- Vi vil meget gerne vinde de sidste to kampe. Det er vigtigt frem mod den nye sæson, siger Kasper Olsen, der i eftermiddag skal i kamp mod Ølstykke-Jyllinge (HØJ) hjemme i Maribo-Hallen.

- Jeg har flere kammerater på HØJ-mandskabet, så dem vil jeg rigtig gerne slå. De har stadig en mulghed for at blive nummer tre, men det vil vi da rigtig gerne spolere for dem, griner Kasper Olsen, der sammen med holdkammeraterne skal holde et vågent øje med HØJ's Bo Spellerberg, der er den store spiller hos gæsterne.

Annonce

- Han skal lukkes ned, påpeger Kasper Olsen.

Lukas Eichwald Kristensen er tilbage efter en mindre hjererystelse, mens Kristian Lund Vukman er ude med en knæskade resten af sæsonen.

Kampen fløjtes op kl. 14:30, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE