cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Kasper Olsen er klar igen til topbraget i Herning efter tre ugers skadespause.
Team Sydhavsøernes Kasper Olsen er klar igen til topbraget i Herning efter tre ugers skadespause.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Olsen klar til topkamp på Heden

Team Sydhavsøerne skal på sæsonens sværeste opgave på udebane mod HC Midtjylland.
24. oktober 2021 kl. 08:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Nummer et mod nummer to i 1. division. Der er lagt op til en tidlig topkamp, når HC Midtjylland tager imod Team Sydhavsøerne.

Begge hold har blot tabt en enkelt kamp i denne sæson og står således noteret for 12 point indtil videre.

På hjemmebane i den nybyggede hal i Sportscenter Herning, hvor HC Midtjylland til sæsonens første kampe har haft et gennemsnit på omkring 1.000 tilskuere, er det midtjyderne, der må fremstå som favorit, men træner Mads Hjortshøj ser frem til en seværdig topkamp.


Stor selvtillid

- Det er to hold med en god portion selvtillid, og jeg synes stadig, vi har noget, vi kan forbedre, så jeg forventer en tæt kamp mod Team Sydhavsøerne, der også er kommet godt fra land, siger HC Midtjylland-træner Mads Hjortshøj.

Han lægger ikke noget i, at Team Sydhavsøerne på sin vej måske har mødt en smule nemmere modstand, end HC Midtjylland har stået over for.

Annonce

- Mange af de modstandere, de har mødt, har vi ikke mødt endnu, så det er umuligt at vurdere, men jeg har set et TSØ-mandskab, der med stor kontinuitet på holdet har vundet deres kampe forholdsvis overbevisende, konstaterer han.

Eneste nederlag for HC Midtjylland hidtil var i Grindsted, hvor man tabte med et enkelt mål, mens de formodede værste oprykningskonkurrenter fra HØJ blev slået med otte mål på udebane.

Team Sydhavsøerne har vundet de seneste seks kampe og står nu foran den ultimative test mod et af rækkens stærkeste mandskaber.

Det bliver i en forstærket udgave i forhold til de seneste kampe, da Kasper Olsen er klar igen efter en skade.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage og håber på, at vi kan tage til Herning og gøre en god figur. Der er måske ikke så mange, der forventer, at vi vinder, men jeg kan godt love, at truppen går på banen for at vinde, siger Kasper Olsen, der har siddet uden for de seneste tre kampe med en mindre fiberskade.

Annonce

Det har hele tiden været målet, at han skulle være tilbage mod HC Midtjylland, og det ser ud til at lykkes.

- Jeg har trænet med mandag og tirsdag i begrænset omfang og trænede fuldt med torsdag, så jeg forventer at være helt klar, siger bagspilleren, der sagtens kan få en betydende rolle som en af de rutinerede kræfter i opgøret mod HC Midtjylland.

Også Niels Dahl er klar igen efter en mindre skade, mens Benjamin Jørgensen, Frederik Sørensen og Lukas Eichwald Kristensen fortsat sidder ude.

Der er kampstart søndag i Herning kl. 15:00, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra topopgøret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE