Annonce
Sport

Oprykningen rykker nærmere

Der har været masser af juble over for Sebastian Koch i de seneste kampe. Fem mål i tre kampe er det blevet til, og fortsætter han stimen, kan Nykøbing FC måske rykke op allerede i eftermiddag med en sejr over AB. Foto: Ingrid Riis

En brandvarm Sebastian Koch kan sikre Nykøbing FC et gunstigt udgangspunkt.

NYKØBING Med to mål senest i 2-0 sejren over Skovshoved er Nykøbing FC's angriber Sebastian Koch et varmt navn for tiden.

Alene i de seneste fire NFC-kampe, hvor han kuriøst nok har haft karantæne i den ene, er det blevet til fem scoringer fra lynhurtige Sebastian Koch.

Så man gætter næppe forkert, hvis dagens modstander i CM Arena, akademikerne fra AB, har haft Sebastian Koch oppe og vende på taktikmødet.

Og det har de god grund til ifølge hovedpersonen selv.

- Jeg er inde i en god stime, hvor jeg leverer kontinuerligt, og ligesom holdet har jeg masser af selvtillid, siger Sebastian Koch, der indledte foråret med en lårskade, som gav problemer i de første kampe.

- Men derefter har jeg fundet tilbage til det niveau, jeg ramte i efteråret, lyder det fra angriberen, der udover målet til 1-0 mod Esbjerg, der sendte NFC videre i pokalturningen i efteråret, også står noteret for 13 sæsonscoringer i 2. division. Fire færre end topscorer Mathias Kristensen.

- Det kunne da være sjovt at komme op og drille ham lidt, griner Sebastian Koch, der går efter en ny sejr i eftermiddag mod AB.

En sejr der kan betyde oprykning til 1. division, men det kræver, at nærmeste forfølger HIK har sat noget til i fredagens kamp mod Næstved, og da avisens deadline ligger før slutfløjtet i det opgør, kan vi ikke konstatere, om en sejr over AB er nok.

Fakta er, at Nykøbing FC før fjerdesidste spillerunde er otte point foran HIK, der altså ikke kan tåle sportslige skræmmer mod Næstved, såfremt falstringerne slår AB.

- Vi skal bare koncentrere os om vores egen kamp og gøre alt for at slå AB, så må vi se, om det er nok. Ellers venter vi bare en uge med at afgøre det, siger Sebastian Koch, der dog erkender, at der nok vil være lidt flere sommerfugle i maven, når han står i spillertunellen på vej ind i CM Arena, hvis oprykningen kan sikres med en sejr over AB.

- Selvfølgelig tænker man da over det, og vi kigger da også på tabellen, men det er da et cadeau til holdet, at vi på det her tidspunkt af sæsonen kan få lov at spille de her afgørende kampe, hvor vi måske kan rykke op.

AB's seneste møde med NFC har dagens modstander næppe glemt, men nok gjort alt for at fortrænge, for der blev de grønblusede akademikere fuldstændig skilt ad på Gladsaxe Stadion af et veloplagt NFC-mandskab, der vandt hele 6-1.

Dengang som nu lå NFC nummer et, mens AB indtog tredjepladsen i 2. division, men Sebastian Koch har ikke en forventning om, at det bliver lige så nemt denne gang.

- Det tror jeg ikke, men vi skal bare fortsætte, hvor vi slap i sidste kamp og bygge videre på vores præstationer og være disciplineret kampen igennem, siger Sebastian Koch, der håber på masser af tilskuere i CM Arena.

Der er kampstart kl. 15:00 i CM Arena, og Radio SydhavsØerne sender som altid direkte fra kampen.

  • Der har været masser af juble over for Sebastian Koch i de seneste kampe. Fem mål i tre kampe er det blevet til, og fortsætter han stimen, kan Nykøbing FC måske rykke op allerede i eftermiddag med en sejr over AB. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem