cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne må undvære Niels Dahl i resten af 2020 på grund af en fingerskade.
Team Sydhavsøerne må undvære Niels Dahl i resten af 2020 på grund af en fingerskade.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Otte kampe på en måned

Team Sydhavsøerne kigger ind i massivt kampprogram.
20. november 2020 kl. 16:45 Af Thomas Jensen

MARIBO Det ligner hård kost for klubberne i 1. division, når de fra i aften og fire uger frem kan kigge ind i et ekstremt kampprogram med op imod otte kampe inden julepausen.

Det er den noget uforståelige nedlukning af turneringen for fire uger siden, hvor 1. division ikke blev katagoriseret som professionel sport.

Det var det så alligevel en måned senere, hvilket gør, at kampprogrammet bliver ekstremt sammenpresset, da alle kampene jævnfør et diktat fra Dansk Håndbold Forbund skal være afviklet inden julepausen.

Endnu har Team Sydhavsøerne ikke alle de udsatte kampe endeligt på plads, men det ligger fast, at man begynder i aften på hjemmebane mod Nordsjælland i et opgør, der ikke er flyttet nogen steder, mens den sidste kamp inden jul spilles to dage før juleaften på udebane i Skive.

En ordentlig mundfuld som vil trække store veksler på trupperne rent fysisk, og for Team Sydhavsøerne er genåbningen ekstra kritisk, da man lige i øjeblikket har sine tre bedste skytter siddende ude med skader.

Annonce

Kristian Lund Vukman, Alexander Nielsen og NIels Dahl er alle ukampdygtige, så træner Ian Marko Fog siger hudløst ærligt:

- Jeg havde håbet på, at vi havde ventet til efter nytår med at komme i gang igen.

Midt i de elendigheder venter der så en "åbningskamp" i aften mod Nordsjælland, der i foråret blev tvangsnedrykket fra Håndboldligaen, da turneringen på grund af coronaen blev afbrudt.

Det nordsjællandske mandskab har som det eneste hold maksimumpoint efter de første otte kampe, og derfor ved Team Sydhavsøernes træner Ian Marko Fog, der har en lang fortid som træner i netop Nordsjælland, godt, at aftenens kamp bliver en svær en af slagsen.

- Det er et sammenspillet hold, der har gjort det godt, mens vi har vores skadesproblemer, så det bliver selvfølgelig en rigtig svær opgave.

Annonce

- Men vi giver ikke op på forhånd, og jeg håber, at vi kan give dem kamp til stregen, siger han om mødet med sin tidligere arbejdsgiver.

Der er kampstart kl. 20:00 i Maribo-Hallen, og opgøret kan følges i Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE