cookie-og-privatlivspolitik
2020-08-05-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Nykøbing halælen.
Træningskamp mellem NFH kvinder mod U-19 herre fra TSØ

7

Billeder

Træningskamp mellem NFH's ligakvinder og Team Sydhavsøernes U/19-drenge
Foto: Anders Knudsen

Sport

Pigerne mod drengene

NFH's ligakvinder spillede uafgjort mod TSØ's U/19-drenge.
06. august 2020 kl. 12:04 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Normalt er pigerne mod drengene noget, man kender fra skolegården, men i går eftermiddags var legen henledt til Lånlet Arena i Nykøbing, hvor NFH's ligakvinder tog imod Team Sydhavsøernes U/19-drenge i det, der endte med at blive en ganske god træningskamp for begge parter.

Der er ganske naturligt fysik til forskel på de to køn, men det mærkede man ikke gennem kampen, hvor der blev taget godt fat, og pigerne peb ikke, når de blev udsat for "herretacklinger"

Som cifrende antyder, var det en ganske lige forestilling kampen igennem, og der var på intet tidspunkt mere end to måls forskel på de to hold.

NFH havde seks nye spillere på banen i forhold til sidste sæson. Kun Emilie Steffensen manglede, da hun var en smule sygdomsramt.

De øvrige nyerhvervelser viste sig ganske pænt frem, og Sofie Flader indledte opgøret med sit første mål til 1-0, mens den nytilkomne barselsvikar for Cecilie Greve, Louise Egestorp, lagde for i målet med flere gode redninger.

Stærkest i billedet stod dog den svenske stregspiller Johanna Forsberg, der både i det etablerede angrebsspil og i kontrafasen viste stor styrke og scorede på fem ud af fem afslutninger før pausen.


Hollandsk spirrevip

Men også hendes substitut, hollandske Nikita van der Vliet, gav gode løfter efter pausen om, at det er muligt at erstatte Anna Lagerquist, der er skiftet til russiske Rostov Don.

Starten var en anelse forvirrende, idet bolden skulle skiftes alt afhængig af, hvem der var i angreb, da drengenes bold er større end pigernes, men det udnyttede pigerne bedst til at løbe en række kontraer.

Men at NFH med de nye tilføjelser til truppen fremstår bredere er hævet over enhver tvivl.

Hele ni forskellige spillere kom på måltavlen, og selv om Team Sydhavsøerne førte med et par mål i slutfasen, lykkedes det NFH at hente ind til sidst og sikre et uafgjort resultat mod en flok drenge, som løb en smule tør for luft i slutfasen, da det for fleres vedkommende var første gang de rørte en håndbold siden coronaens indtog.

- Jeg er fint tilfreds med udbyttet. Vi mødte et hold med stor fysik, og det var formålet med kampen, sagde NFH-træner Jakob Larsen og supplerede:

- Forsvarsmæssigt er vi lidt længere fremme, end jeg troede, mens vi stort set ikke har trænet angreb endnu, så det skal de næste træningskampe også bruges til, sagde han.

Holdet har de seneste dage ligget i træningslejr i Gedesby, og i den kommende uge gælder det træningskampe mod Odense, København og Ajax, hvoraf de to sidstnævnte spilles i Nykøbing onsdag og torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce