cookie-og-privatlivspolitik
Andrea Pirlo fik en resultatmæssig fornem debut som Juventus-træner, da klubben hjemme slog Sampdoria i klubbernes sæsonåbner i Serie A.
Andrea Pirlo fik en resultatmæssig fornem debut som Juventus-træner, da klubben hjemme slog Sampdoria i klubbernes sæsonåbner i Serie A.
Foto: Massimo Pinca/Reuters

Sport

Pirlo får drømmestart som Juventus-træner med sejr

Andrea Pirlo debuterede som træner for Juventus med sejr over Sampdoria, der gav debut til Mikkel Damsgaard.
20. september 2020 kl. 22:40 Af Ritzau

Annonce

Andrea Pirlo kunne søndag aften ånde lettet op, da han debuterede i Serie A som træner for Juventus.

Den italienske mastodont tog imod Sampdoria i klubbernes sæsonåbner, og Juventus vandt opgøret med 3-0.

Det er fem år siden, at Pirlo indstillede karrieren i Juventus og tog til USA som spiller, og søndag indledte han så i sit nye job i jagten på klubbens tiende mesterskab i træk.

41-årige Pirlo skulle egentlig have trænet klubbens U23-hold, men han avancerede i lyntempo, da Juventus trods endnu et italiensk mesterskab valgte at fyre Maurizio Sarri.

Pirlo fik dog hurtigt lidt til at dulme nerverne på i Torino, da han kunne se svenske Dejan Kulusevski i sin debut bringe Juventus foran 1-0 efter lidt over ti minutter.

Cristiano Ronaldo blev stoppet i en dribletur i feltet, og Kulusevski drejede resolut riposten i mål med en flad afslutning.

Juventus hentede Dejan Kulusevski i Atalanta i januar, men lod ham spille sæsonen færdig, inden han tiltrådte hos mestrene.

Juventus gik til pausen foran 1-0, og føringen blev udbygget ti minutter før slutfløjt. Her udnyttede Leonardo Bonucci et mindre kaos foran Sampdoria-målet efter et hjørnespark til bringe værterne på 2-0.

Forinden havde den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mikkel Damsgaard fået debut for Sampdoria, da han blev sendt på banen i stedet for norske Morten Thorsby.

Opgøret sluttede med endnu en Juventus-træffer, da Cristiano Ronaldo med et par minutter tilbage modtog en aflevering fra Aaron Ramsey og præcist drejede bolden ind ved den fjerne stolpe til 3-0.

Juventus skal i anden spillerunde møde AS Roma på udebane. Sampdoria står over for Benevento.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce