cookie-og-privatlivspolitik
Lars Pleidrup skifter fra talentchef til transitionstræner i Nykøbing FC.
Lars Pleidrup skifter fra talentchef til transitionstræner i Nykøbing FC.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Pleidrup får ny rolle som træner

Nykøbing FC rokerer om i den sportslige organisation - og tager afsked med direktør.
10. september 2020 kl. 19:30 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Nykøbing FC har ændret i den sportslige organisation, hvilket indebærer, at Lars Pleidrup overgår fra talentchef til ny transitionstræner, mens kommunikationschef Frederik Scheuermann ansættes i en deltidsstiling som talentchef.

Den hidtidige transitionstræner Jan Jacobsen skal i stedet primært være med omkring førsteholdet som assistent og kampanalytiker.


Klubikon

39-årige Lars Pleidrup, der har spillet næsten 400 kampe for "bjørnebanden", får ansvaret for klubbens unge talenter, der nærmer sig overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold.

- Lars har indtil nu været talentchef, men i hans rolle som transitionstræner, vil vi have ham endnu tættere på klubbens mange store talenter, som han via sin store erfaring skal være med til at klargøre til næste skridt i deres udvikling, siger teknisk chef for NFC Talent, Jan Michaelsen.


Glæder sig til ny rolle

Lars Pleidrup glæder sig til den nye rolle i klubben.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg er et sted i min karriere, hvor det vil være fornuftigt at tænke på, hvad der skal ske, når jeg lægger støvlerne på hylden, og her virker det naturligt for mig at snuse til trænergerningen.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at prøve kræfter med den her rolle som transitionstræner, og jeg føler, at det er et godt sted at starte, siger Pleidrup, som i øvrigt er godt i gang med træneruddannelsen.


Dobbeltjob

Ny i rollen som talentchef i Nykøbing FC bliver hentet i egne rækker i form af Frederik Scheuermann.

- Frederik sikrer os kvalitet, og med sit store overblik styrker han ligeledes sammenhængskraften på det administrative område, siger Jan Michaelsen om den nye talentchef, der samtidig fortsætter som kommunikationschef.

- Han vil være en gennemgående person i dagligdagen, hvor han bliver tovholder på alt fra praktik omkring kampe og træning til nye spændende tiltag, som vi løbende arbejder på og implementerer i NFC Talent, siger Jan Michaelsen.

- Jeg har selv trådt mine første fodboldstøvler i en af klubbens moderklubber, så jeg føler mig som NFC'er helt ind i hjertet, siger Frederik Scheuermann, der med det nye job trapper ned på sit engagement som co-træner for LF-serieholdet.


Barslund stopper

Samtidig med omrokeringerne tager NFC med udgangen af denne måned afsked med den kommercielle direktør, Søren Barslund, der selv har valgt at træde tilbage.

- Efter nedrykningen til 2. division står Nykøbing FC i en anden økonomisk virkelighed, end da jeg blev ansat september sidste år.

- Og med den viden, føler jeg, det er korrekt i den nuværende situation at have så meget selvindsigt og forståelse for klubbens situation, at jeg har taget denne beslutning, siger Barslund.

- Jeg tager nu en pause og ser gerne mig selv i NFC på et senere tidspunkt og eventuelt i en anden rolle, lyder det fra den nu forhenværende kommercielle direktør.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce