cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen i kamp mod den tidligere svenske MMA-mester Matthias Freyschuss under MMA Galla i Nykøbing Falster Hallen, lørdag den 13. januar 2018. Mark O. Madsen vandt sin kamp.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)
Mark O. Madsen, som her er i færd med at besejre Matthias Freyschuss ved stævnet i Nykøbing midt i januar, arbejder på at arrangere et MMA-stævne i Maribo senere på året.
Foto: Mads Claus Rasmussen

Sport

Pønser på MMA-stævne i Maribo

OL-sølvvinderen Mark O. Madsen har fået blod på tanden.
13. februar 2018 kl. 20:30 Af Allan Plenborg

Annonce

Mark O. Madsen var i stand til at fylde Nykøbing F. Hallen med 1100 tilskuere, da han midt i januar gjorde comeback som MMA-kæmper.

Den enorme opbakning, hans overbevisende sejr over svenskeren Matthias Freyschuss og de mange positive tilkendegivelser under og efter stævnet har givet 33-årige Mark O. Madsen blod på tanden på at kaste sig ud i et nyt MMA-stævne på Lolland-Falster.

- Det vil givet fald finde sted i Maribo-Hallerne og formentlig i samarbejde med Team Sydhavsøerne, siger Mark O. Madsen, som afslørede sine planer i forbindelse med et arrangement med Team Sydhavsøernes partnere.

Der er endnu ikke sat dato på MMA-stævnet, men Mark O. Madsen arbejder hen mod et stævne i andet halvår af 2018.

- Det skal både passe ind til de mange andre gode arrangementer, der finder sted på Lolland-Falster og til min brydekarriere, siger Mark O. Madsen, som arbejder på et koncept bygget op omkring lokale kræfter, som fremover skal arrangere MMA-stævner på Sydhavsøerne.

Læs mere i tirsdagens udgave af Folketidende.

Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

Annonce