Pogba brænder straffe i Uniteds deler mod Wolverhampton

Manchester United kunne tage et enkelt point med hjem fra udekampen mod Wolverhampton. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Paul Pogba brændte et straffe midt i anden halvleg, da Manchester United spillede 1-1 ude mod Wolverhampton.

For første gang i sæsonen måtte Manchester United mandag forlade en Premier League-kamp uden sejr.

I anden spillerunde havde Ole Gunnar Solskjærs mandskab ellers muligheden for at tage de tre point, men det blev kun til 1-1 mod Wolverhampton på udebane.

Uniteds føring fra første halvleg blev udlignet i begyndelsen af anden halvleg, og derefter missede Paul Pogba et straffespark.

Manchester United-spillerne tog selvtilliden fra den imponerende 4-0-sejr over Chelsea i første spillerunde med ud på banen i mandagens kamp.

Storklubben var klart bedst i første halvleg og kom på måltavlen i det 27. minut.

Efter et par hurtige kombinationer og et veltimet dybdeløb modtog Anthony Martial bolden i feltet, og trykkede den op i nettaget med venstrebenet.

Lige før pausen var franskmanden ved at få foræret en stor chance, men skvattede selv i bolden. Derfor måtte de rødblusede gå til pause med en føring på et enkelt mål efter en overbevisende halvleg.

Mindre overbevisende var gæsterne i begyndelsen af anden halvleg, hvor Wolverhampton kom bedre med. Ni minutter inde i halvlegen headede Raul Jimenez på indersiden af stolpen.

Minuttet efter var målrammen så på hjemmeholdets side. Via overliggeren sendte Ruben Neves bolden i kassen fra kanten af feltet, mens David De Gea sprællede forgæves.

Manchester United fik alletiders mulighed for at genetablere en føring midtvejs i halvlegen, da Paul Pogba blev ulovligt nedlagt i feltet.

Franskmanden sparkede selv, men hans sløje straffespark blev reddet af den portugisiske landsholdsmålmand Rui Patricio.

Begge hold jagtede sejren, men måtte altså nøjes med en pointdeling i det intense opgør.

Wolverhampton har to point efter to kampe, mens United har fire.