cookie-og-privatlivspolitik
Cheftræner Claus Jensen håber meget på, at midtbanespilleren Mathias Gehrt er klar til kamp i morgen mod Fremad Amager. Han var savnet i pokalkampen i Kolding i tirsdags, hvor Nykøbing FC blev slået ud.
Cheftræner Claus Jensen håber meget på, at midtbanespilleren Mathias Gehrt er klar til kamp i morgen mod Fremad Amager. Han var savnet i pokalkampen i Kolding i tirsdags, hvor Nykøbing FC blev slået ud.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Pokalskuffelsen skal vaskes væk

Nykøbing FC møder bundholdet Fremad Amager hjemme i Lollands Bank Park.
24. oktober 2021 kl. 09:00 Af Thomas Jensen

NYKØBING Det har indtil videre været en tung uge for Nykøbing FC, der i lørdags måtte se sig slået 1-0 af HB Køge i 1. division og derpå i tirsdags efter 120 minutters spil og straffesparkskonkurrence måtte lade livet til Kolding IF fra 2. division i pokalturneringen.

To nederlag i træk har NFC ikke prøvet i denne og sidste sæson, men i morgen kommer der en god mulighed for at komme op på hesten igen, når bundholdet i 1. division Fremad Amager kommer på besøg i Lollands Bank Park.

Hjemme i de trygge omgivelser i Nykøbing har NFC været særdeles godt spillende, mens det har knebet gevaldigt på udebane, så træner Claus Jensen ser frem til at komme tilbage på eget græs.

- Vi har det rigtig godt på hjemmebane og har leveret nogle flotte præstationer senest mod FC Helsingør (3-0, red.), så det har jeg da en forventning om, at vi gør igen, siger cheftræneren, der sammen med spillerne lige skulle sunde sig ovenpå pokalexiten i tirsdags,


Nederlag skal fordøjes

- Det er klart, at vi lige skulle fordøje det nederlag, men skuffelser er en del af fodbold, og jeg er sikker på, at vi allerede er kommet videre, lyder det fra Claus Jensen.

Annonce

Han kigger ind i endnu en kamp, hvor modstanderen ligesom HB Køge og senest Kolding IF overlader bolden til NFC - for selv at leve på farlige omstillinger.

Den taktik brugte Fremad Amager i stor stil, sidst de to hold mødtes i Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager vandt 3-1 efter en tidlig udvisning af Lars Pleidrup.

- Det er den måde, vi gerne vil spille på. Vi vil gerne have bolden, og så handler det om tålmodighed i forhold til at åbne modstanderen op. Det så vi også med HB Køge og Kolding, men problemet har bare været, at vi ikke sparkede de muligheder i kassen, som vi skabte, især mod HB Køge, lyder det fra Claus Jensen, der medgiver, at der blev skabt alt for lidt mod Kolding IF.

- Men vi gav også for mange chancer væk i den kamp, understreger Claus Jensen, der håber at have Mathias Gehrt og Andreas Holm med igen. Begge sad over med mindre skader i tirsdags.

- Alle hold vil savne en spiller som Mathias Gehrt med de kvaliteter, han har på modstanderens banehalvdel, siger Claus Jensen. Det er ryggen, der driller for Mathias Gehrt, men mon ikke han spiller, når de kommende kampe kun kommer med en uges interval.

Annonce

Derudover ventes Mikkel Andersen og keeper Jannich Storch også tilbage i startopstillingen i forhold til pokalkampen i tirsdags.

NFC ligger fortsat nummer seks i 1. division med 15 point, mens Fremad Amager skraber bunden med kun ni point på kontoen. De har fortsat deres første point til gode på udebane og senest tabte de hele 0-5 til Hobro.

Der er kampstart kl. 15:00 i morgen i Lollands Bank Park.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE