Annonce
Sport

Pokalskuffelsen skal vaskes væk

Cheftræner Claus Jensen håber meget på, at midtbanespilleren Mathias Gehrt er klar til kamp i morgen mod Fremad Amager. Han var savnet i pokalkampen i Kolding i tirsdags, hvor Nykøbing FC blev slået ud. Foto: Anders Knudsen

Nykøbing FC møder bundholdet Fremad Amager hjemme i Lollands Bank Park.

NYKØBING Det har indtil videre været en tung uge for Nykøbing FC, der i lørdags måtte se sig slået 1-0 af HB Køge i 1. division og derpå i tirsdags efter 120 minutters spil og straffesparkskonkurrence måtte lade livet til Kolding IF fra 2. division i pokalturneringen.

To nederlag i træk har NFC ikke prøvet i denne og sidste sæson, men i morgen kommer der en god mulighed for at komme op på hesten igen, når bundholdet i 1. division Fremad Amager kommer på besøg i Lollands Bank Park.

Hjemme i de trygge omgivelser i Nykøbing har NFC været særdeles godt spillende, mens det har knebet gevaldigt på udebane, så træner Claus Jensen ser frem til at komme tilbage på eget græs.

- Vi har det rigtig godt på hjemmebane og har leveret nogle flotte præstationer senest mod FC Helsingør (3-0, red.), så det har jeg da en forventning om, at vi gør igen, siger cheftræneren, der sammen med spillerne lige skulle sunde sig ovenpå pokalexiten i tirsdags,

Nederlag skal fordøjes

- Det er klart, at vi lige skulle fordøje det nederlag, men skuffelser er en del af fodbold, og jeg er sikker på, at vi allerede er kommet videre, lyder det fra Claus Jensen.

Han kigger ind i endnu en kamp, hvor modstanderen ligesom HB Køge og senest Kolding IF overlader bolden til NFC - for selv at leve på farlige omstillinger.

Den taktik brugte Fremad Amager i stor stil, sidst de to hold mødtes i Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager vandt 3-1 efter en tidlig udvisning af Lars Pleidrup.

- Det er den måde, vi gerne vil spille på. Vi vil gerne have bolden, og så handler det om tålmodighed i forhold til at åbne modstanderen op. Det så vi også med HB Køge og Kolding, men problemet har bare været, at vi ikke sparkede de muligheder i kassen, som vi skabte, især mod HB Køge, lyder det fra Claus Jensen, der medgiver, at der blev skabt alt for lidt mod Kolding IF.

- Men vi gav også for mange chancer væk i den kamp, understreger Claus Jensen, der håber at have Mathias Gehrt og Andreas Holm med igen. Begge sad over med mindre skader i tirsdags.

- Alle hold vil savne en spiller som Mathias Gehrt med de kvaliteter, han har på modstanderens banehalvdel, siger Claus Jensen. Det er ryggen, der driller for Mathias Gehrt, men mon ikke han spiller, når de kommende kampe kun kommer med en uges interval.

Derudover ventes Mikkel Andersen og keeper Jannich Storch også tilbage i startopstillingen i forhold til pokalkampen i tirsdags.

NFC ligger fortsat nummer seks i 1. division med 15 point, mens Fremad Amager skraber bunden med kun ni point på kontoen. De har fortsat deres første point til gode på udebane og senest tabte de hele 0-5 til Hobro.

Der er kampstart kl. 15:00 i morgen i Lollands Bank Park.

  • Cheftræner Claus Jensen håber meget på, at midtbanespilleren Mathias Gehrt er klar til kamp i morgen mod Fremad Amager. Han var savnet i pokalkampen i Kolding i tirsdags, hvor Nykøbing FC blev slået ud. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel