cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Politiet sigter Bernio Verhagen for bedrageri

Politiet har begrundet mistanke om, at Bernio Verhagen har begået bedrageri og sigter derfor hollænderen.
03. december 2019 kl. 11:36 Af Ritzau

Annonce

Midt- og Vestjyllands Politi skal i de kommende uger undersøge, om den påståede fodboldspiller Bernio Verhagen er skyldig i bedrageri.

Efterforskningsleder Christian Toftemark bekræfter over for B.T., at Verhagen bliver sigtet for bedrageri. Det er tidligere kommet frem, at Verhagen er blevet anmeldt for bedrageri, men den formelle sigtelse er først blevet rejst nu.

På baggrund af den forestående efterforskning skal politiet vurdere, om der er belæg for at køre en bedragerisag mod hollænderen.

Det er 1.-divisionsklubben Viborg FF, der har meldt Verhagen til politiet, fordi klubben indgik en kontrakt med Verhagen på baggrund af falske oplysninger.

Viborg lavede en aftale med 25-årige Verhagen uden at have set ham i aktion, men på baggrund af anbefalinger fra et agentnetværk, som Viborg gerne ville have et godt forhold til. Det viste sig at være en falsk agent, som stod for kontakten med Viborg.

Fodboldklubben blev også præsenteret for et dokument, hvori en kinesisk klub forpligtede sig til at købe Verhagen på den anden side af nytår, og Viborg stod til at score en milliongevinst på at have hollænderen løbende rundt i et par måneder.

Aktuelt er han varetægtsfængslet i en anden sag, fordi der ifølge Retten i Viborg er begrundet mistanke for, at Verhagen er skyldig i røveri, vold og trusler. Han blev anholdt tirsdag i sidste uge efter tumult i en kiosk i Viborg.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce