cookie-og-privatlivspolitik
Det var en nedlægning af Yussuf Poulsen, der første til det straffespark, som RB Leipzig udlignede på mod Bayern München.
Det var en nedlægning af Yussuf Poulsen, der første til det straffespark, som RB Leipzig udlignede på mod Bayern München.
Foto: Ronny Hartmann/Ritzau Scanpix

Sport

RB Leipzig overkommer chokstart og deler med Bayern

RB Leipzig kom bagud efter to og et halvt minut, men endte med at spille uafgjort med Bayern München.
14. september 2019 kl. 20:25 Af Ritzau

Annonce

Det så ud til at blive en lang aften for RB Leipzig, da Bundesligaens tophold lørdag tog imod de forsvarende mestre fra Bayern München.

Yussuf Poulsen og co. kom bagud efter bare to og et halvt minut og blev udspillet i det meste af første halvleg, men fik hanket op i sig selv og sikret et point, da det blev 1-1 på Red Bull Arena.

Det er første gang i denne sæson, at RB Leipzig ikke tager tre point med sig fra en kamp i den bedste tyske række efter sejre i de første tre opgør. Holdet ligger ligesom før kampen på førstepladsen i Bundesligaen med ti point efter fire kampe.

Bayern München har otte point efter fire kampe og indtager tabellens tredjeplads.

Det var den polske stjerneangriber Robert Lewandowski, der kort efter kickoff bragte gæsterne foran, da han efter en friløber køligt sparkede bolden forbi Leipzig-målmand Peter Gulacsi.

Bayern-scoringen var ikke en tilfældighed. Udeholdet var klart bedst i første halvleg og spillede sig til flere store chancer uden dog at score yderligere.

Det kom derfor en smule ud af det blå, da RB Leipzig i første halvlegs overtid fik udlignet. Yussuf Poulsen blev nedlagt i feltet, og svenske Emil Forsberg sparkede det efterfølgende straffespark sikkert ind bag Manuel Neuer.

1-1-scoringen gav tilsyneladende hjemmeholdet selvtillid, for Leipzig kom ud til anden halvleg med fornyet energi.

Nu var kampen mere jævnbyrdig, og begge hold fik i flere omgange spillet sig til store chancer.

I kampens døende minutter var både RB Leipzig og Bayern München tæt på at bringe sig foran, men bolden kom ikke i mål i anden halvleg, og så blev det 1-1.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce