cookie-og-privatlivspolitik
Anna Lagerquist kan igen regne med at spille fuld tid i NFH's kamp i aften mod Randers.
Anna Lagerquist kan igen regne med at spille fuld tid i NFH's kamp i aften mod Randers.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Randers vil udnytte NFH-problem

Den tidligere NFH-træner Niels Agesen har bemærket de mange skader inden aftens kamp.
13. september 2019 kl. 11:40 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING De mange NFH-skader - og nu også graviditet til Emelie Nykvist - er naturligvis nået til Randers, hvor træner Niels Agesen skal lægge taktik til aftenens kamp vel vidende, at NFH reelt kun har otte markspillere til rådighed.

- På trods af det synes jeg faktisk, de har gjort det godt. De er jo på ingen måde faldet igennem i nogle af kampene, og det er altså stærkt med så få ressourcer til rådighed, siger Niels Agesen, der af samme årsag heller ikke vil pege på sit eget hold som favorit.

- Vores trup er også meget smal og ressourcerne små, så jeg vil stadig mene, at NFH er en lille favorit, siger Randers-træneren, der i sidste sæson var ude for stort set det samme som NFH, med et hav af skader og graviditeter.

- Man får ingen kontinuitet i hverken træning eller kamp, og når man så taber, bliver det selvforstærkende. Det gælder bare om at komme igennem det med skindet på næsen og så se fremad, lyder det fra Niels Agesen, der i sidste sæson måtte lægge ryg til et par meget store nederlag til NFH.


Store nederlag

Det mest smertefulde var i Final 4-semifinalen, hvor Randers foran snurrende TV2-kameraer blev klædt fuldstændig af med 37-18.

- Jeg tror ikke spillerne husker tilbage på den oplevelse. Vi er startet fra scratch, da sæsonen gik i gang og er et helt andet sted i dag, påpeger Niels Agesen, der har fået Mai Kragballe tilført fra København, og så er den svenske landsholdsspiller Jamina Roberts kommet i omdrejninger igen efter en skadesplaget sidste sæson.

Til gengæld mistede Randers Maria Fisker til Viborg lige før sæsonstarten, da klubben (igen) har problemer med økonomien, og tilbudet fra Viborg kunne man ikke sige nej til.

- Men hun spillede ikke hele sidste sæson på grund af graviditet, så det har ikke påvirket os, siger Niels Agesen.

NFH-træner Jakob Larsen har forsøgt at finde forstærkning til sin nødlidende trup, der lige nu tæller seks skader eller graviditeter.

Men det er indtil videre ikke lykkedes at finde nogen, som man kan eller vil betale.

- Det er bare svært på nuværende tidspunkt, erkender Jakob Larsen, der dog får Lykke Frank Hansen med på holdkortet igen.


Lykke Frank tilbage

Grønlænderen har været hjemme på Grønland og hente sine ting, så med hjælp fra Scandlines, der har skaffet et job, spiller hun i NFH resten af sæsonen.

Sofie Olsen var den seneste, der blev ramt af en skade, da hun vrikkede voldsomt rundt på foden mod Viborg i mandags.

- Det var heldigvis kun en forstuvning, og hun er stærkt i bedring, glæder Jakob Larsen sig over, og kan berette, venstrefløjen allerede nu kan gå normalt.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende som træner, erkender NFH-chefen, der tager til Randers med en tro på, at det kan lade sig gøre at vinde.

- Det var små ting mod Viborg, der gør, at vi taber, så kan vi få rettet det til, så har vi bestemt en mulighed for slå Randers.

Opgøret kan følges direkte i Radio Sydhavsøerne fra kl. 18:30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce