cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Nicklas Bjerre Petersen (5) skal fortsætte de gode takter i aften mod HC Odense.
Team Sydhavsøernes Nicklas Bjerre Petersen (5) skal fortsætte de gode takter i aften mod HC Odense.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Retten til at drille tophold

Team Sydhavsøerne kan fredag spille sig i subtoppen i 1. division.
01. november 2019 kl. 13:30 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne retter i aften blikket stift mod den fynske hovedstad, hvor HC Odense venter i den lille intime Dalum-Hallen, hvor godt 350 tilskuere vil forsøge at gøre livet surt for lollikkerne.

Fynboerne reddede livet i sidste sæson som oprykkere med en mægtig slutspurt, og på sidste spilledag kunne de også kalde sig 1. divisionshold i denne sæson.

Her har HC Odense fået en væsentlig bedre start på sæsonen og blander sig lige nu i topstriden med ti point for de første otte kampe.

- Det er et stærkt hjemmehold, der gerne vil vise familie og venner på lægterne, at de kan finde ud af at spille håndbold, har assisterende træner i Team Sydhavsøerne Nick Szwiec noteret sig inden aftenens kamp.

- De har styrket sig siden sidste sæson. Ikke fordi de har hentet en masse nye spillere, men udelukkende fordi de har fastholdt stammen på holdet og virker som en sammentømret enhed, vurderer Nick Szwiec, der agter at holde et vågent øje med langskytten Andreas Madsen og topscorer Mikkel Søby, der huserer i kontraen og på fløjen.

- Men deres keeper Loke Brasen skal vi heller ikke skyde varm, påpeger han.

Team Sydhavsøerne er noteret for fire sejre og dermed otte point, så en sejr i aften vil sende det gæstende mandskab á point med fynboerne.


Pres på

- Det er også i den halvdel af tabellen, vi ser os selv, og vi skal kunne lægge det pres på os selv, at HC Odense er et hold, vi skal kunne slå. Især efter at Kristian Lund Vukman er kommet tilbage, pointerer Nick Szwiec, der har brugt 12 spillefri dage til at øve modtræk mod de taktiske træk, modstanderen givetvis vil forsøge sig over for Team Sydhavsøernes store bomber.

- Vi er nød til at have alternativer i posen, hvis de for eksempel vælger mandsopdækning eller en skæv 5:1-formation i forsvaret, påpeger Nick Szwiec, der er ganske fortrøstningsfuld i forhold til, hvad han oplever til træningerne i øjeblikket.

- De seneste tre sejre i træk har boostet selvtilliden, og nu gælder det om at ride videre på den bølge i aften, siger Nick Szwiec, der glæder sig til kampen.

- Det bliver intenst og med masser af fysik, men det kan vi godt lide.

Jonas Corneliussen er som den eneste på skadeslisten til opgøret, der sendes direkte i Radio SydhavsØerne fra kl. 19:30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce