cookie-og-privatlivspolitik
Sønderjyske-træner Glen Riddersholm var nødt til at sortere en af stamspillerne fra til torsdagens pokalfinale på grund af corona, og det var ikke nemt at overbringe nyheden. Flere aviser skriver, at det drejer sig om Rasmus Vinderslev.
Sønderjyske-træner Glen Riddersholm var nødt til at sortere en af stamspillerne fra til torsdagens pokalfinale på grund af corona, og det var ikke nemt at overbringe nyheden. Flere aviser skriver, at det drejer sig om Rasmus Vinderslev.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sport

Riddersholm om coronaramt sønderjyde: Afgørende spiller

Det er en af forårets bærende kræfter, som Sønderjyske må undvære i pokalfinalen, siger Glen Riddersholm.




12. maj 2021 kl. 16:22 Af Ritzau

Den coronaramte spiller, som Sønderjyske må se bort fra i torsdagens pokalfinale mod Randers FC, har været en afgørende profil på holdet i foråret.

Det afslørede Glen Riddersholm på onsdagens pressemøde i Aarhus, men han ville ikke sætte navn på spilleren.

JydskeVestkysten og Ekstra Bladet skrev senere onsdag, at der er tale om den 23-årige midtbanespiller Rasmus Vinderslev, der har fået sit gennembrud i denne sæson.

Det er dog endnu ikke bekræftet af Sønderjyske, som først vil offentliggøre navnet på den coronaramte spiller, når truppen til pokalfinalen annonceres.

Riddersholm ville forud for finalen gerne fortælle om spillerens betydning på holdet og om selve processen i de seneste dage.

Annonce

- Det har været svært, fordi det er en spiller, som om nogen havde fortjent at spille finalen, og som har præsteret på fremragende vis for os hele foråret.

- Det har været en afgørende spiller i det her forår, siger Glen Riddersholm.

Spilleren blev testet positiv for coronavirus mandag. Han blev siden testet igen med endnu et positivt resultat, så han er endegyldigt ude.

Han kommer også til som minimum at gå glip af to kampe i Superligaen, hvor Sønderjyske mangler at spille tre kampe i nedrykningsspillet - også kaldet kvalifikationsspillet.

- I bedste fald er han klar til den sidste kamp i kvalifikationsspillet hjemme mod AaB. Hvis vi skal følge protokollen, siger Riddersholm.

Annonce

Det var derfor en hård snak, Riddersholm skulle tage, da den kedelige nyhed skulle formidles videre til spilleren, der var med på holdet i sidste års pokaltriumf for Sønderjyske.

I sidste års finale blev Vinderslev skiftet ind i det 87. minut i finalen, som Sønderjyske vandt 2-0 over AaB.

- At skulle overbringe ham den nyhed, det er ikke den nemmeste samtale, jeg har haft. Det påvirker os selvfølgelig. Selv om vi er professionelle og har et erhverv, så er vi også mennesker bag facaden.

- Det kan være, at det er sidste gang, at han får mulighed for at stå i en finale. Det påvirker os alle sammen, at den mulighed er blevet ham frataget, siger træneren.

Sønderjyskes angriber Anders K. Jacobsen, der scorede begge mål i sidste års finale, ærgrer sig på sin holdkammerats vegne over at gå glip af pokalfinalen.

Annonce

- Først og fremmest er det synd for spilleren at skulle misse den kamp. Bortset fra det er vi rimeligt afklaret omkring det. Vi er videre og har fuldt fokus på finalen, siger Anders K. Jacobsen.

Randerstræner Thomas Thomasberg har også hørt om Sønderjyskes afbud grundet corona, og han drillede kækt den fremmødte presse ved at fortælle, at han ved, hvem det er.

- Jeg skal jo ikke stå og røbe noget. Men jeg ved godt, hvem det er. Har I ikke snuset jer frem til det? Det er jo jer, der er journalister. Jeg ved det godt, siger Thomasberg.




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE