cookie-og-privatlivspolitik
Sønderjysketræner Glen Riddersholm (i midten) gik ned til fansene efter nederlaget til Randers i pokalfinalen. Forrest gik holdets keepere Lawrence Thomas (til venstre), som var skuffet over sin egen præstation, og Nicolai Flø (til højre).
Sønderjysketræner Glen Riddersholm (i midten) gik ned til fansene efter nederlaget til Randers i pokalfinalen. Forrest gik holdets keepere Lawrence Thomas (til venstre), som var skuffet over sin egen præstation, og Nicolai Flø (til højre).
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sport

Riddersholm om pokalnedtur: Afgjort før den kom i gang

Sønderjyskes målmand Lawrence Thomas tog ansvaret for pokalfinalens åbningsmål, som han fejlbedømte.
13. maj 2021 kl. 18:49 Af Ritzau

Randers FC fortjente at vinde pokaltitlen og skal lykønskes med triumfen.

Sådan lød det fra Sønderjyskes cheftræner, Glen Riddersholm, efter 0-4-nederlaget i finalen i Aarhus.

To mål i de første syv minutter til Randers afgjorde reelt kampen.

- Denne finale var stort set overstået, før den kom i gang. For vi kom bagud 0-2 så tidligt. Det er gammel visdom, at fodboldkampe bliver afgjort i felterne, og vi må sige, at det blev den her, siger Riddersholm.

Sønderjyske havde muligheder for at komme tilbage i kampen ved stillingen 0-2, men det lykkedes ikke holdet at reducere.

Annonce

- Når vi indkasserede to mål på standardsituationer, blev det op ad bakke, og Randers fik vinger.

- Når det er sagt, må jeg sige, at vi har haft en fantastisk pokalturnering. Det var andet år i streg, at vi stod i finalen, påpeger Riddersholm.

Han er ked af at skuffe de fans, som havde taget turen til Aarhus for at bakke op.

- Skuffelsen er fantastisk stor hos dem, ligesom den er hos os, men vi må også bare erkende, at vi ikke ramte niveauet. Det gør ondt, men det kan vi ikke ændre på nu, siger Riddersholm.

Randers' mål til 1-0 kom efter et hjørnespark fra Erik Marxen, som sønderjyskekeeper Lawrence Thomas ikke kunne håndtere.

Annonce

- Det var jo et hjørnespark, som gik direkte i mål, og det er vi kede af. randersspillerne er dygtige til at skabe en masse trafik inde foran målmanden, som vi ellers havde snakket rigtig meget om, siger træneren.

En nedtrykt Lawrence Thomas tog åbningsmålet på sin kappe efter nederlaget.

- Den svævede lidt længere, end jeg havde forventet. Jeg har været stærk i ligaen i hele sæsonen, men denne gang begik jeg en dum fejl.

- Det føles forfærdeligt. Det er en målmands lod, og det er en del af spillet. Men det er skuffende, siger Lawrence Thomas.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE