cookie-og-privatlivspolitik
Jess Thorup ærgrer sig over mange fejl i kampen mod Paok.
Jess Thorup ærgrer sig over mange fejl i kampen mod Paok.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Rødt kort kostede mest blandt FCK's mange fejl

Jess Thorup mener, at Kamil Grabaras røde kort var den mest afgørende fejl, da FCK tabte 1-2 til græske Paok.
21. oktober 2021 kl. 22:12 Af Ritzau

FC København måtte torsdag aften spille 10 mand mod 11 i mere end 80 minutter, og det kostede sejren hjemme mod græske Paok i Conference League.

Det mener FCK-træner Jess Thorup, som havde set sin målmand, Kamil Grabara, få rødt efter ni minutter. Polakken ramte bolden med armen udenfor feltet efter at være kommet skidt ud af sit mål.

Selv om FCK samtidig spillede en kamp under niveau og med masser af personlige fejl, så bar det røde kort størst skyld i nederlaget på 1-2.

- Vi lavede mange fejl på vores centrale midtbane, og det gav dem en fornemmelse af, at der var noget at komme efter.

- De kunne køre nogle giftige omstillinger på os, men det blev kampafgørende, at vi måtte spille over 80 minutter i undertal, siger FCK-træneren og sætter ord på Grabaras røde kort.

Annonce

- I de seneste kampe har han ageret rigtig godt ude foran sit felt, men det er ærgerligt, at han endte med at bruge hænderne, da han var endt derude og ikke kunne nå at gøre det om.

- Det var måske ikke den rigtige beslutning at gå ud, men det kan man altid sige, når det gik, som det gjorde.

Jess Thorup fortæller, at han nu vil overveje, om den indskiftede reservemålmand Karl-Johan Johnsson også skal stå i Superligaen, så han kan holde sig klar til kampene i Conference League, hvor førstemålmand Grabara vil have karantæne.

FCK's ti mand spillede sig en anelse op og fik reduceret til 1-2 i anden halvleg, og det ærgrer Thorup, at det ikke blev til point.

- Vi kunne have gjort det her til en magisk aften. Vi prøvede langt hen ad vejen at skabe noget ud af, hvad der reelt så helt umuligt ud med en mand i undertal og to mål nede, siger Thorup, som nu kan konstatere, at Paok er gået foran med et point i Conference League-gruppen.

Annonce

Derfor bliver der tæt kamp om de to øverste pladser i de sidste tre runder af gruppespillet, hvor Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps også er med.

- Vi havde en rigtig god mulighed for at lægge os rigtig lunt i svinget, men nu er gruppen helt åben igen. Det bliver formentlig først afgjort i sidste spillerunde.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE