cookie-og-privatlivspolitik
Claus Jensen tiljubles af publikum sammen med Valon Ljuti.
Claus Jensen tiljubles af publikum sammen med Valon Ljuti.
Foto: Claus Hansen

Sport

Rørt NFC-træner

Claus Jensen fik en tåre i øjenkrogen efter sejren over FC København
22. september 2021 kl. 21:41 Af Thomas Jensen

NYKØBING Stemmen knækkede flere gange hos cheftræner Claus Jensen, da han skulle beskrive hvad hans mandskab lige havde præsteret ovenpå 3-0-sejren over FC København i pokalturneringen.

- Det er en magisk aften med al den opbakning får. Det er alt det her vi drømmer om med topfodbold i Nykøbing foran et fyldt stadion. Det er sådan det skal være, sagde en en tydelig rørt Claus Jensen og fortsætter.

- Det er de billeder jeg har haft på nethinden i lang tid. Den stolthed og den opbakning, ja hvad skal jeg sige. Det er helt fantastisk, lød det fra Claus Jensen, der så en fantastisk første halvleg.

- De ting vi havde snakket om, som vi gerne ville ramme dem på lykkedes og vi spiller teknisk offensivt fodbold. Imponerende er ikke rammende for den præstation vi leverer i første halvleg.

- Vi vidste jo godt at vi ville blive trykket ned i anden halvleg, hvor de kommer med stor kvalitet og skaber problemer for os, men vi forsvarer os fantastisk og lukker den til sidst med prikken over i´et med "MK's" scoring, lød det fra Claus Jensen inden endnu en æresrunde blandt de mange fans på stadion.

Annonce

Nicolai Jessen er normalt en mand med en rap replik, men i aften var han mundlam.

- Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Vi slår FC København med 3-0 på hjemmebane. Det er jo helt vildt. Det er ultimativt det største jeg har prøvet i min karriere. Ingen tvivl om det.

Mathias Kristensen lukkede og slukkede til 3-0 kort før tid.

- Det er pisse fedt. Et vanvittigt flot resultat foran en fantastisk kulisse. Vi tør spille vores chance selvom vi godt ved, at de er dygtige, men viser også at vi er dygtige og tør spille os ud af problemerne, sagde en glad målscorer.

Sebastian Koch satte stadion i ekstase med sine to mål i første halvleg.

Annonce

- Det var en meget speciel kamp at være en del af. En fantastisk kulisse vi spiller i og i første halvleg spiller vi noget af det bedste vi har gjort meget længe, lød det fra Sebastian Koch, der havde en fantastisk følelse i første halvleg.

- Jeg løber og tænker, at hold kæft hvor spiller vi godt. Vi er skarpe i begge felter og det bliver udslagsgivende, men tomålsskytten efter kampen.

FCK-træner Jess Thorup anerkendte sejren til Nykøbing FC.

- Det er en skidt fornemmelse jeg står med. Vi giver Nykøbing to mål og så bliver det opad bakke. Stor kredit til Nykøbing. De spiller en fremragende kamp, men det ændrer ikke ved at vi leverer en pivringe præstation.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE