cookie-og-privatlivspolitik
Spillerne i Nykøbing FC blev testet straks de mødte frem efter sommerferien.

2

Billeder

Spillerne i Nykøbing FC blev testet straks de mødte frem efter sommerferien.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Rutineret duo forlænger med NFC

Lars Pleidrup og Søren Christensen fortsætter karrieren
11. august 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Det hårde arbejde mod en hurtig tilbagevenden til 1. division, startede mandag formiddag for Nykøbing FC.

Her var spillerne mødt op til første træningssession efter en kort sommerferie på 14 dage, og det var til nyheden om, at de to mest rutinerede spillere, Lars Pleidrup og Søren Christensen, tager endnu en tørn i NFC-trøjen.

Begge d´herrer havde kontraktudløb med udgangen af den forgangne sæson, men fælles for dem begge er, at de nu har forlænget deres aftale med Nykøbing FC, så den også gælder for den kommende sæson.


Helt naturligt

- Jeg synes, det er helt naturligt. Jeg føler fortsat, jeg kan bidrage på banen, og jeg mener, at jeg stadig har noget at give til holdet. Derudover vil jeg også gerne være med tli at spille holdet op igen, siger Lars Pleidrup, der om ganske få dage fylder 39 år.

Han er suverænt den i NFC-truppen, der har spillet flest kampe med hele 391 optrædender og han debuterede for over 20 år siden!

Helt så mange kampe har Søren Christensen ikke, men han har rundet de 160 kampe, og der vil komme flere, når hans rygskade kommer på plads.

- Jeg er super glad for at det er lykkedes. Jeg elsker NFC og vil gerne give noget tilbage til den her klub og til området, siger 34-årige Søren Christensen, der er helt på det rene med at kontraktlængden kun er et enkelt år.

- Med de skader jeg har haft er det vist meget godt kun at se et enkelt år frem, kommer det snusfornuftigt.

Manager Claus Jensen ser de to rutinerede spillere som en vigtig del af truppen.

- Vi er sindssygt glade for, at det er lykkedes at forlænge med Søren og Lars. De har NFC-dna´et ,og udover de stadig kan være med på niveauet, så skal de også give noget erfaring videre til vores mange unge fremadstormende spillere, siger Claus Jensen, der ikke kunne præsentere nye spillere udefra.


Forsvarsspiller på prøve

En enkelt skal dog ses efter i sømmene de næste 10 dage.

Victor Christiansson, der er central forsvarsspiller og kommer fra Frems 2. divisionshold, skal prøve at overbevise Claus Jensen om, at han er værd at satse på.

- Når vi kigger på sidste sæson, så er det klart, at vi lukkede for mange mål ind, og det har vi stor fokus på ikke må ske i 2. division, så selvfølgelig går vi efter at forstærke vores defensiv, siger Claus Jensen, der har sagt farvel til de to forsvarsspillere, Jordan Wilson og Gustav Kjeldsen, så en gardering på forsvarspositionerne har absolut førsteprioritet.

Mathias Thrane har ikke forlænget sin aftale, men træner fortsat med i NFC med håb om en snarlig afklaring.

- Jeg er glad for at få lov at holde mig i form her, og så ser vi, om vi kan blive enige om en kontrakt inden så længe. Det håber jeg på, siger Mathias Thrane, der som de øvrige spillere måtte igennem en løbetest, også kaldet bib-test, som noget af det første ved træningen, så trænerstaben kunne konstatere om formen var holdt ved lige i sommerferien.

En test som Mathias Gehrt vandt i den stegende hede på kunstgræsbanen inden spillerne gik tilbage på græsbanen for at røre bolden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce