cookie-og-privatlivspolitik
Formanden for Badminton Lolland-Falsters ungdomsudvalg, Claus Rosenby Mortensen (tv) med de to nye kredstrænere Brian Nyman (midten) og Nicklas Rygaard.
Formanden for Badminton Lolland-Falsters ungdomsudvalg, Claus Rosenby Mortensen (tv) med de to nye kredstrænere Brian Nyman (midten) og Nicklas Rygaard.
Foto: Privat

Sport

Rutineret hjælp til de unge

Badminton Lolland-Falster ansætter to nye kredstrænere.
24. juli 2021 kl. 10:30 Af Torben Mølgaard

LOLLAND-FALSTER Der er masser af rutine og fjerbolderfaring hos den nye duo, der fremover skal stå for kredstræningen af de unge talenter under Badminton Lolland-Falster.

Brian Nyman og Nicklas Rygaard er hyret af kredsen de næste to sæsoner til at lede de forventede årlige 10-12 sessioner for de bedste fjerboldtalenter på Lolland-Falster.

Brian Nyman som cheftræner og Nicklas Rygaard som assistenten.

Begge spillere har været aktive gennem mange år i flere lokale klubber, ligesom de har adskillige LF-mesterskaber i herresingle på cv'et.

Trænerduoen afløser Kim Vennegaard og Katrine Burmann, der afsluttede arbejdet med de unge med udgangen af sidste sæson.

Annonce

Kompetente trænere

- Med ansættelsen af Brian Nyman og Nicklas Rygaard har vi fundet to kompetente trænere, der skal være med til at løfte niveauet for badminton-ungdommen på Lolland-Falster, siger formanden for ungdomsudvalget, Claus Rosenby Mortensen.

Det hele er et led i den offensive satsning, som kredsen meldte ud for nogle uger siden, da man indgik en fem-årig samarbejdsaftale med Yonex, der er førende inden for badmintonudstyr.

Sponsoraftalen indebærer blandt andet, at der ved flere kredstræninger optræder gæstetræner(e) til inspiration for de unge lokale talenter.

- Vi ønsker øget fokus, så badminton-sporten udvikles i den rigtige retning på Lolland-Falster, har Claus Rosenby Mortensen tidligere udtalt til Folketidende.

Det forventes at omkring 25 børn og unge får tilbudet om kredstræning, der efter planen løber af stablen første gang primo oktober.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE