cookie-og-privatlivspolitik
Lukas Eichwald Kristensen er kommet sig hurtigere end ventet over fiberskaden i den ene balde og er med i eftermiddagens hjemmekamp mod SUS Nyborg.
Lukas Eichwald Kristensen er kommet sig hurtigere end ventet over fiberskaden i den ene balde og er med i eftermiddagens hjemmekamp mod SUS Nyborg.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Såret dyr skal løbes ihjel

Team Sydhavsøerne skal fortsætte de gode takter på hjemmebane.
20. februar 2021 kl. 08:00 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Det kan blive en ensformig forestilling, når Team Sydhavsøerne i eftermiddag møder SUS Nyborg i håndboldmændenes 1. division. Fynboerne har tabt samtlige udekampe, mens Team Sydhavsøerne ikke har tabt en hjemmekamp i tre måneder.

Det er også et såret dyr, som kommer til Maribo. Fynboerne forspildte vel den sidste chance for at undgå en nedrykning med onsdagens 27-31-nederlag på udebane mod TM Tønder.

Det var det niende nederlag på udebane, hvor Nyborg ikke har hentet et eneste af deres foreløbig fem point, som de har skrabet sammen.

Nederlaget gjorde ondt på SUS Nyborg-trænerne Mads Rydal og Kenneth Lindegaard, fordi afstanden op til Tønder lige over nedrykningsstregen voksede til hele ni point.

- Sydhavsøerne bliver en stor størrelse - især dernede. For os handler det om, at vi som hold gør de ting, vi har øvet os på. Så må vi se, hvor langt det rækker, siger trænerduoen.

Annonce

Har opskriften klar

Team Sydhavsøerne har med nederlaget i Skive for en uge siden næsten forspildt mulighederne for at få fingre i tredjepladsen, der giver oprykningskampe til Håndboldligaen.

Team Sydhavsøerne spillede en fin forsvarskamp i Skive. Derimod haltede angrebsspillet, hvor for mange afslutninger manglede kvalitet. Ikke desto mindre var sejren inden for rækkevidde med en føring en halv snes minutter før tid.

- Vi kigger ikke så meget på tabellen. For os handler det om at komme med det udtryk, vi gerne vil vise, siger Nick Szwiec, som torsdag aften vendte tilbage i rollen som assistenttræner for at give plads til Johan Zanotti som ny cheftræner for resten af sæsonen.

Og assistent Szwiec har opskriften til sejr klar:

- Vi skal have power og energi i vores spil. SUS Nyborg skal løbes ihjel. Vi må ikke begå den fejl at falde ned i deres tempo.

Annonce

Lukas hurtigt klar

Team Sydhavsøerne manglede tre spillere i Skive. Dette tal reduceres til to i eftermiddag, idet Lukas Eichwald Kristensen er kommet sig hurtigere over fiberskaden i den ene balde, som han fik efter få minutters spil i den seneste hjemmekamp mod Tønder, som blev gennembanket 35-23.

Derimod er hverken Frederik Sørensen eller Kristian Lund Vukman endnu i stand til at spille.

- Frederik døjer fortsat med en drilsk fiberskade i lysken, og Vukman genoptræner fortsat efter knæoperationen. Men der er håb forude. Vukman kan måske spille allerede om en måned, siger Nick Szwiec.

Kampen spilles allerede klokken 14 for at gøre livestreaming muligt. Der må ikke streames, så længe der vises ligahåndbold på TV2, hvilket er tilfældet fra klokken 16:10, hvor der er topbrag mellem GOG og Aalborg.

Team Sydhavsøernes opgør mod SUS Nyborg kan også følges på Radio SydhavsØerne.

Annonce

- Vi håber rigtig mange vil se eller høre med. Vi vil gøre vores til at gøre eftermiddagen underholdende, siger sportschef Morten Juul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE