cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen blev fulgt af TV2 før og under sin seneste UFC-kamp i Las Vegas.
Mark O. Madsen blev fulgt af TV2 før og under sin seneste UFC-kamp i Las Vegas.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Se Mark O. Madsens vilde rejse til Las Vegas

Mandag aften kan man se med fra TV2 fulgte Mark O. Madsen før hans største MMA-kamp.
18. maj 2020 kl. 17:23 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING I dagene op til Mark O. Madsens hidtil største MMA-kamp mod amerikaneren Austin Hubbard lørdag 7. marts i Las Vegas blev han fulgt af TV 2.

Reportagen om Mark O. Madsens vilde rejse fra Lolland-Falster til Las Vegas vises i aften på TV2 Øst fra klokken 19.55 til 20.10.

Og den giver et godt billede af, hvad Las Vegas og verdens største MMA-forbund UFC (Ultimative Fighting Championship) er for nogle størrelser.

- TV2 var i Las Vegas i en halv snes dage, men jeg skulle jo også forberede sig til min til dato største kamp, så vi havde foretaget en stram planlægning, hvor TV2 fulgte mig nogle dage, afslører Mark O. Madsen.

Guldborgsund-borgmester John Brædder og mange andre danskere havde taget den knap 9.000 kilometer lange flyvetur til Las Vegas i Nevadas ørken, og de fik blandt andet en rundvisning med Mark O. Madsen som guide i UFC's hovedkvarter, ligesom de fik en på opleveren, da OL-sølvvinderen i brydning vandt på point mod sin hidtil hårdeste modstander.

Mark O. Madsen har foreløbig 10 MMA-kampe og 10 sejre, heraf to i UFC på cv'et. Hvornår han atter skal i oktagonen i UFC-regi blæser i vinden.

- Jeg håber, at det bliver i august eller september, men meget afhænger af corinakrisen, siger Mark O. Madsen, som i dag skal på Rigshospitalet i København for at få tjekket kæben, som han brækkede mod Hubbard, og efterfølgende krævede to operationer.

- Jeg håber at få grønt lys af lægerne, så jeg kan komme videre med træningen, siger Mark O. Madsen, som tirsdag og onsdag besøger sin headcoach Martin Kampmann i Svendborg.

- Vi skal have lagt en plan over de næste måneder, siger Mark O. Madsen, som går en spændende sommer i møde.

- Der er meget nyt på vej, men jeg kan endnu ikke gå i detaljer, da underskrifterne mangler, siger han.

I bestræbelserne på at optimere den daglige træning har Mark O. Madsen søgt efter en Muay Thai-instruktør, så han kan blive bedre til thaiboksning.

- Der er kommet mange henvendelser, så nu skal jeg have udpeget den rette.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce