cookie-og-privatlivspolitik
Sofie Flader (th) optræder for sidste gang i denne sæson hjemme i Lånlet Arena, når NFH møder Aarhus United.
Sofie Flader (th) optræder for sidste gang i denne sæson hjemme i Lånlet Arena, når NFH møder Aarhus United.
Foto: Bo Amstrup, Scanpix

Sport

Sidste kamp uden betydning

NFH møder Aarhus United i en kamp uden noget på spil.
01. maj 2021 kl. 08:30 Af Thomas Jensen

NYKØBING Normalt er denne tid på året lig med afgørende kampe, hvor der er knald på, og alt er på spil i kampen om de eftertragtede pladser i DM-semifinalen.

Men slutspilsmodellen er skruet sådan sammen, at alt for mange kampe risikerer ingen betydning at få, og sådan en kamp skal NFH igennem endnu engang i eftermiddag, når Aarhus United kommer på besøg til afdansningsbal i Lånlet Arena.

Ingen af holdene har noget som helst at spille for. De har begge udspillet deres roller i forhold til at komme i semifinalen.

I onsdags i Viborg havde kampen heller ingen betydning, bedst illustreret af at TV 2 Sport valgte at tage den af sendefladen, og opgøret i eftermiddag bliver kun sendt i små brudstykker på TV 2, hvor hovedkampen er Team Esbjerg mod Herning-Ikast.

NFH begyndte ganske lovende i slutspillet med en sejr over Viborg og uafgjort mod Odense, men filmen knækkede da man tabte 26-28 på udebane til Aarhus United. Det afgjorde reelt slutspilspuljen, hvor NFH skulle vinde de sidste tre kampe for at komme i betragtning til en DM-semifinale.

Annonce

Det viste sig at være for stor en mundfuld, for siden er det blevet til nederlag til Odense og senest Viborg i onsdags.

Derfor handler det i eftermiddag kun om at undgå sidstepladsen i puljen, hvor NFH inden kampn står noteret for tre point, mens Aarhus United har fire.

- Vi vil gerne slutte ordentligt af på hjemmebane og revanchere os for nederlaget i Aarhus, siger Jakob Larsen, der vil bruge kampen, nøjagtig som i Viborg, til at kigge frem mod Final-4 der, der spilles i juni.

Træneren må fortsat undvære den coronaramte topscorer Johanna Westberg.

Desuden er det sidste optræden i den gule trøje på hjemmebane for Lærke Nolsøe, der skifter til Viborg, Dione Housheer, der skal til Odense, og målvogter Natasja Clausen, der skifter til Ajax.

Annonce

Der er kampstart kl. 16:00 og kampen kan følges i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE