Skanderborg fortsætter god form og styrer mod toppen

Skanderborg og Mathias Bitsch, som her ses i aktion i sejren over Aalborg Håndbold, vandt for tredje gang i den bedste danske række. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Skanderborg vandt hjemme over Lemvig-Thyborøn og ånder nu nogle af de store titelbejlere i nakken.

I de seneste kampe har Skanderborgs håndboldherrer på imponerende vis slået både Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg.

Så Skanderborg havde på forhånd gjort sig til storfavorit til også at vinde mandagens hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn i Herre Håndbold Ligaen.

Hjemmeholdet levede da også op til favoritværdigheden ved at vinde med 27-25 og tog dermed sin tredje ligasejr på stribe.

Lemvig-Thyborøn kom hurtigt bagud med 2-8 og senere 5-11 i første halvleg, og det blev derefter en lang kamp op ad bakke for udeholdet.

Det lykkedes gæsterne at få reduceret til 12-14 inden pausen, og så var der lagt op til spænding inden anden halvleg.

Skanderborg lod dog aldrig Lemvig-spillerne komme tættere på end de to mål i hele anden halvleg.

Omvendt blev det heller aldrig en sikker sejr for hjemmeholdet trods føringer på hele 22-17 og senere 26-21.

Lemvig-Thyborøn var flere gange ved at få skabt kontakt, men det lykkedes aldrig helt.

Med sejren kravler Skanderborg op på siden af Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro, som er placeret på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen med 21 point efter 16 kampe.

Skanderborg er også oppe på 21 point, men har på femtepladsen en dårligere målscore end de to ligarivaler. De otte bedste hold går videre til slutspillet.

Aalborg fører tabellen med 26 point, mens GOG har 25 på andenpladsen.

Lemvig-Thyborøn sidder fast i bunden med blot otte point på en næstsidsteplads i ligaen.