cookie-og-privatlivspolitik
Skanderborg-målmand Kristoffer Laursen tog pynten af Fredericias skytter i kampen, som endte med to stensikre point til hjemmeholdet. (Arkivfoto)
Skanderborg-målmand Kristoffer Laursen tog pynten af Fredericias skytter i kampen, som endte med to stensikre point til hjemmeholdet. (Arkivfoto)
Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Sport

Skanderborg skyder sig ind i det sjove selskab med sejr

En storsejr over oprykkerne fra Fredericia sendte mandag aften Skanderborg Håndbold op på syvendepladsen.
11. november 2019 kl. 21:35 Af Ritzau

Annonce

Håndboldherrerne fra Skanderborg var én sejr fra en plads i semifinalerne i sidste sæsons DM-slutspil.

I øjeblikket kæmper holdet for at holde sig inde i den tætte kamp om top-8 og dermed slutspilspladserne, og mandag kom der to tiltrængte point på kontoen hjemme mod oprykkerne fra Fredericia.

Skanderborg vandt overlegent opgøret med 37-25 og rykkede med sejren op på syvendepladsen, mens Fredericia er nummer ti i Primo Tours Ligaen.

Før mandagens opgør lå Skanderborg og Fredericia ellers side om side med ni point hver, og gæsterne fra trekantområdet bed da også fra sig fra start.

Fredericia fik en formidabel start på kampen med en føring på 4-1, men føringen smuldrede, og i de sidste ti minutter af første halvleg gik Skanderborg fra en føring på 10-8 til 17-10.

Kun et stort comeback efter pausen kunne forhindre en sejr til Skanderborg, men målmand Kristoffer Laursen sørgede med en lang række redninger for, at det aldrig blev et tema.

I den anden ende blev Skanderborgs Marcus Mørk topscorer med syv mål på syv forsøg og var en vigtig brik i hjemmeholdets stensikre sejr.

Der er spillet 10 ud af 26 runder i grundspillet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce