cookie-og-privatlivspolitik
Bliver Kristian Lund Vukman (i midten) kun klar til at spille i forsvaret i aften, eller er skulderen klar til at bombe bolde i Skives mål?
Bliver Kristian Lund Vukman (i midten) kun klar til at spille i forsvaret i aften, eller er skulderen klar til at bombe bolde i Skives mål?
Foto: Jan Knudsen

Sport

Skive-træner nervøs for Vukman

Team Sydhavsøernes profil Kristian Lund Vukman tvivlsom fredagens kamp.
22. november 2019 kl. 11:50 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO - Det handler udelukkende, om Kristian Lund Vukman spiller eller ej, siger Skives rutinerede træner Arne Damgaard inden aftenens kamp mod Team Sydhavsøerne på spørgsmålet om, hvordan han mener, kampen vil forløbe.

- Der er jo to vidt forskellige hold, når de er med eller uden Vukman. Det afspejler resultaterne jo fuldstændig tydeligt, lyder det fra Arne Damgaard.

Han har også noteret sig, at Lauritz Legér heller ikke var med i den seneste kamp mod Otterup sidste fredag, hvor Team Sydhavsøerne blev spillet fuldstændig bag om dansen og tabte 34-21.

Det samme gjorde Skive i øvrigt runden forinden mod Otterup, der på Skives hjemmebane vandt 30-21.

- På nær den kamp mod Otterup så har vi vist overraskende god stabilitet, fortæller Arne Damgaard, der er positivt overrasket over, hvordan hans unge mandskab - med mange nye tilføjelser til truppen op til sæsonstart - har klaret sig indtil nu.


Bedre end ventet

- Jeg havde ikke regnet med, at vi lå nummer to på nuværende tidspunkt, siger Arne Damgaard, der tidligere har haft mange drabelige opgør med Team Sydhavøserne, dengang han trænede Lemvig-Thyborøn og snød lollikkerne for en plads i Håndboldligaen.

- Det er altid svært at spille i Maribo. Det bliver det også i aften, og vi har selvfølgelig forberedt os på, om Vukman er med eller ej, understreger Arne Damgaard.

Han må undvære den stærke stregspiller Daniel Guldsmed, der tidligere har voldt Team Sydhavsøernes forsvar store kvaler, men ellers har han hele sin trup til rådighed.

Spiller Kristian Lund Vukman så i aften?

- Det afgøres først tæt op mod kampstart, lyder det hemmelighedsfuldt fra Team Sydhavsøernes assisterende træner Nick Szwiec, der selvfølgelig også håber, at Lauritz Legér bliver klar til i aften. Den kommende TMS Ringsted-spiller døjer med en ankelskade.

- Vukman har fået problemer med en anden del af skulderen end det, der holdt ham ude i lang tid, fortæller Nick Szwiec, der håber på, at problemerne er væk allerede i aften.

- Det bliver noget helt andet og mere direkte spil, når vi har Vukman med. Det må vi bare erkende, lyder det fra Nick Szwiec.

Statistikken taler også sit tydelige sprog.


Uden Vukman ingen sejr

Team Sydhavsøerne har tabt fem ud af de seks kampe, hvor Kristian Lund Vukman ikke har deltaget i angrebsspillet, mens de fem kampe, hvor han har deltaget i fuldt omfang, alle er vundet.

Nick Szwiec ser Skive som en stærk modstander.

- Jeg håber, vi kan drille dem, men de har gjort det godt, roser Nick Szwiec, og håber at forsvar og målmandsspil kan løfte sig i forhold til afklapsningen mod Otterup i fredags.

- Ellers har vi ikke en chance, understreger han.

Skive ligger inden aftenens kamp på andenpladsen i 1. division, mens Team Sydhavsøerne indtager en mere beskeden sjetteplads.

Der er kampstart kl. 20:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce