cookie-og-privatlivspolitik
Eivind Tangen scorede otte gange og blev kampens topscorer i dysten mod Skanderborg. Fotoet er fra holdenes indbyrdes møde tidligere i sæsonen. (Arkivfoto)
Eivind Tangen scorede otte gange og blev kampens topscorer i dysten mod Skanderborg. Fotoet er fra holdenes indbyrdes møde tidligere i sæsonen. (Arkivfoto)
Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Sport

Skjern overvinder problemer og slår Skanderborg

Skjern var bagud med to mål ved pausen, men vandt 29-27 ude over Skanderborg Håndbold.
01. december 2020 kl. 21:43 Af Ritzau

Annonce

Efter en kedelig periode har Skjern Håndbold nu fået gang i sejrsmaskinen igen i Herre Håndbold Ligaen.

Tirsdag var holdet i problemer i udekampen mod Skanderborg Håndbold, men det lykkedes alligevel at bjerge en sejr på 29-27.

Det var Skjerns anden ligasejr i træk efter en ellers kedelig resultatmæssig periode.

Vestjyderne er at finde på rækkens femteplads med 17 point, mens Skanderborg har tre point færre på syvendepladsen. De otte bedste hold går i slutspillet.

Forud for kampen offentliggjorde Skanderborg, at Allan Toft Hansen - lillebror til verdensmestrene Henrik Toft Hansen og René Toft Hansen - skifter til den østjyske klub til sommer.

Klubbens nuværende stregspillere viste dog også, at de holder et højt niveau. I første halvleg var de med til at gøre betingelserne svære for gæsterne, som blot formåede at score 11 gange i de første 30 minutter. Selv havde Skanderborg 13 mål og førte derfor 13-11 midtvejs.

I begyndelsen af anden halvleg lugtede det da også fortsat af point til hjemmeholdet, men så fik Skjern pludselig bedre fat i spillet i begge ender af banen.

Med cirka ti minutter tilbage tog gæsterne sin første føring siden starten af kampen, da topscorer Eivind Tangen gjorde det til 22-21.

Siden blev føringen udbygget yderligere, og den sidste snert af spænding blev punkteret med endnu et Tangen-mål, så Skjern kom i front med tre i kampens sidste minut.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce