cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne mangler fortsat svar på, om Kristian Lund Vukmans (23) hånd er brækket.
Team Sydhavsøerne mangler fortsat svar på, om Kristian Lund Vukmans (23) hånd er brækket.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Slipper måske med skrækken

Kristian Lund Vukman mangler fortsat den endelige dom
10. december 2019 kl. 18:19 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Det er fortsat ikke endeligt afklaret, om Team Sydhavsøernes Kristian Lund Vukman har brækket en knogle i hånden eller ej.

Mandagens MR-scanning på Frederiksberg Hospital gav ifølge Kristian Lund Vukman dog en positiv indikation.

- Dem, der foretog scanningen, kunne ikke se nogle brud, men billederne mangler fortsat at blive set efter af lægerne, så det kan desværre ikke fastslås endnu, sagde Kristian Lund Vukman efter scanningen.

Hvornår den endelige dom falder fra lægerne var uafklaret mandag.

Problemerne med topscorerens hånd opstod efter godt 50 minutters spil i lørdagens kamp mod FIF, hvor han faldt uheldigt ned på højre hånd. Kort efter måtte han forlade banen i smerte og opgive at kaste mere med bolden efter et enkelt forsøg.

- Jeg har stadig lige så ondt i hånden som i lørdags, fortæller Kristian Lund Vukman, der, uanset om hånden er brækket eller blot forstuvet, må betragtes som særdeles tvivlsom til søndagens opgør på hjemmebane mod Skovbakken.


Revanche

Det er første kamp i anden turneringshalvdel, og Team Sydhavsøerne har revanche til gode efter en frygtelig anden halvleg i de to holds første møde.

Her blev en halvlegsføring på 14-9 på det skamligste smidt væk, og det endte med et smertefuldt nederlag på 25-27 til de aarhusianske oprykkere.

I den kamp manglede Kristian Lund Vukman også på grund af en genstridig skulderskade, og Team Sydhavsøerne har indtil nu kun vundet en enkelt af de seks kampe, hvor topskytten ikke har deltaget i angrebsspillet.

I de resterende syv har man vundet uden problemer, når Kristian Lund Vukman har svunget taktstokken i angrebsspillet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce