Sønderjyske prygler pointløse KIF Kolding

Oliver Nøddesbo Eggert (i midten) og Sønderjyske-holdet havde ingen problemer med at dukke KIF Kolding. (Arkivfoto) Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix

KIF Kolding er uden sejr efter tre ligakampe. Mandag fik holdet store klø af Sønderjyske.

Den falmede håndboldmastodont KIF Kolding overlevede med nød og næppe i ligaen i sidste sæson. Men meget tyder på, at holdet også i denne sæson skal rode rundt i den tunge ende af tabellen.

Mandag aften var holdet på besøg hos Sønderjyske, som uden større besvær udspillede holdet fra Kolding og vandt med hele 36-23.

Dermed har KIF Kolding tabt sæsonens tre første kampe i ligaen og er uden point sammen med Nordsjælland Håndbold i bunden.

Sønderjyske har vundet to af de første tre kampe.

På intet tidspunkt i kampen var gæsterne foran, og allerede fra 7-6 begyndte sønderjyderne at åbne et hul på måltavlen.

Holdet trak fra til 12-7, og den afstand formåede KIF Kolding aldrig at gøre alvorligt indhug i.

Gæsternes forsvar var hullet som en si, og Sønderjyske scorede mål efter behag før pausen.

15 mål af KIF Kolding i de første 30 minutter er ganske hæderligt, men når man lukker 20 mål ind i den anden ende, hjælper det ikke ret meget.

Defensiven blev en smule bedre i starten af anden halvleg. Der blev tacklet hårdere, og målvogter Rickard Frisk fik bedre betingelser for at byde ind med redninger.

Til gengæld var skarpheden i angrebet blevet i omklædningsrummet, og derfor trak Sønderjyske yderligere fra. Og det defensive panser faldt også langsomt fra hinanden igen.

Efter godt 47 minutters spil var føringen fordoblet ved stillingen 29-19, og Sønderjyske cruisede storsejren i land mod et sløjt KIF Kolding-mandskab.

• Lyseblaa 7 Oliver Noeddesbo Eggert fra SoenderjyskE faar her en varm velkomst i BSV forsvaret. Tv sort 77 Michael Knudsen fra BSV og th sort 7 Nikolaj Oeris Nielsen fra BSV.