cookie-og-privatlivspolitik
Kenneth Stampe  (th) bringer her DBU Lolland-Falster foran 3-1 i sommerkampen mod Slesvig-Holsten.
Kenneth Stampe (th) bringer her DBU Lolland-Falster foran 3-1 i sommerkampen mod Slesvig-Holsten.
Foto: Jørgen "Rassi" Rasmussen

Sport

Sommerkamp med pletskud

Slesvig-Holsten besejret 5-1.
01. juli 2019 kl. 20:16 Af John Hansen

Annonce

Det var som i en bageovn, da DBU Lolland-Falster havde gæster fra Slesvig-Holsten til en opvisningkamp i forbindelse med Femern Bælt-projektet, og de 100 tilskuere fik seks scoringer.

Det udvalgte mandskab fra Lolland-Falster var et par streger bedre end gæsterne, og fra start var "hjemmeholdet" farligst, men hele tiden lå gæsterne og lurede på omstillinger.

Keeper Timmi Nielsen, Døllefjelde, måtte således levere en superredning efter fem minutter, da Magnus Bondehøj, Nordfalster, sendte en farlig aflevering ind i banen, og den førte øjeblikkelig til en stor chance.

Nicky Bertelsen, Døllefjelde, havde ansvaret for det lokale mandskab, og han kunne glæde sig over en energisk indsats af Joachim Christiansen, FC Nakskov, som blev fældet i straffesparksfeltet, og den store chance omsatte Jonas Buhn, Væggerløse, sikkert til 1-0.

Gæsterne satte et flot angreb op efter 36 minutter, hvor Erik Wegener "hakkede" kuglen op i nettaget til 1-1, men kort før pausen afdriblede Jonas Buhn gæsternes keeper og scorede efter en frispilning fra Anders Kjær Christiansen, FC Nakskov til 2-1.

Efter pausen var gassen gået noget af gæsterne, og det blev 3-1, da Kenneth Stampe fik let spil efter et forsøg fra Jonas Buhn.

Herefter skiftede det udvalgte hold ud, og Kasper Myssen, Nordfalster, Nicky Bertelsen, Døllfjelde, og Rune F. Sørensen, Nykøbing FC, afløste Kenneth Stampe, Nordfalster, Nikolai "Noller" Christensen, Listrup, og Magnus Bondehøj.

36-årige Nicky Bertelsen er stadig giftig foran mål, og han serverede et topoplæg for Joachim Christiansen til 4-1, inden han selv sluttede af til 5-1 efter et par snævre træk i slutfasen, hvor gæsterne ikke havde voldsomt meget at sætte imod hjemmeholdet.

- Det var et stærkt mandskab, vi kunne stille, og mange leverede stærke ting, bl.a. keeper Timmi Nielsen, Jonas Buhn og Joachim Christiansen, sagde Nicky Bertelsen, DBU Lolland-Falster.

- Efter kampen var der fællesspisning, og vi skal måske gentage opvisningskampen i 2020, hvor Slesvig-Holsten skal deltage i EM for "mindre delstater", som afholdes i Østrig med 35 deltagere, sagde administrationschef Thomas Bonde Jensen, DBU Lolland-Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

Annonce