cookie-og-privatlivspolitik
Nicolai Neupart har været meget stærkt spillende i Team Sydhavsøernes mål i de seneste to kampe.
Nicolai Neupart har været meget stærkt spillende i Team Sydhavsøernes mål i de seneste to kampe.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Stærk keeper sulten efter flere sejre

Nicolai Neupart har stået stabilt for Team Sydhavsøerne i de to seneste kampe
25. september 2021 kl. 08:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Med 18 redninger mod Skovbakken og 17 mod HEI Skæring har målmand Nicolai Neupart været en væsentlig årsag til, at Team Sydhavsøerne har vundet sikkert over de to Aarhus-hold i de seneste to kampe.

Begge har været hjemme i de trygge omgivelser i Maribo-Hallen, men i eftermiddag går turen så til Fyn for at møde HC Odense, og det er straks en anden sag, men Nicolai Neupart tror på endnu en sejr.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med vores to sejre på hjemmebane, hvor udtrykket har været rigtig godt, men vi er sultne efter mere og går efter en sejr i Odense, siger målmanden, der kan berette om rigtig god stemning i truppen.

- Jo, det er klart. Med to sejre på kontoen bliver stemningen altid bedre, men vi er stadig hele tiden bevidst om, at der er noget, vi kan gøre bedre, og det arbejder vi på hver eneste gang.


Stabilt forsvar

- Vores forsvar er blevet mere stabilt i de sidste to kampe, og det har givet mig bedre betingelser for redninger. Det skal vi bygge videre på, understreger Nicolai Neupart, der er i gang med sin fjerde sæson i Team Sydhavsøerne.

Annonce

Før denne sæson spillede Team Sydhavsøerne en træningskamp mod HC Odense, som blev undet forholdsvis ubesværet, og i de seneste par sæsoner har fynboerne tilhørt den tunge ende af 1. division.

De har fået ny træner i skikkelse af den tidligere Otterup-træner Daniel "Ludo" Nielsen, og desuden er der skiftet en del ud på spillerfronten, så Nicolai Neupart forventer en svær opgave.

- Vi har set noget video fra deres kampe, og det er et godt hold, som vi sagtens kan få problemer med, hvis ikke vi er der 100 procent, slår han fast.

Samme indtryk har cheftræner Jakob Green.

- De har nogle store drenge stående inde i midterforsvaret, som bevæger sig rigtig meget, så offensivt bliver det vores største test indtil nu i sæsonen, mener Jakob Green, der håber, at den sikkerhed i angrebet, holdet har vist i de sidste to kampe, kan tages med til kampen i Odense.

Annonce

Host-host

- Vi har spillet fornuftigt og stabilt angrebshåndbold mod Skovbakken og HEI Skæring, konstaterer Jakob Green, der i løbet af ugen har været ramt af en omgang mild influenza, ligesom flere af spillerne også har haft en smule forkølelse.

- Men det er ikke noget, der bør påvirke vores præstation i Odense, understreger Jakob Green.

Victor Murel er med igen i stedet for Rasmus Koppelgaard, og ellers er det samme trup, som har stillet op i de seneste kampe.

Det betyder, at man stadig må undvære de langtidsskadede Frederik Sørensen og Lukas Eichwald Kristensen.

Der er kampstart kl. 14:00, og Radio Sydhavsøerne sender direkte fra Dalum-Hallen i den odenseanske forstad.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE