cookie-og-privatlivspolitik
Søren Christensen (med bolden) og holdkammeraterne i Nykøbing FC kan se frem til en hård opstartstræning med mange træningskampe, når spillernes juleferie slutter den 7. januar næste år.
Søren Christensen (med bolden) og holdkammeraterne i Nykøbing FC kan se frem til en hård opstartstræning med mange træningskampe, når spillernes juleferie slutter den 7. januar næste år.
Foto: Claus Hansen

Sport

Stærke testmodstandere til NFC

Træner Brian Rasmussen har opstartsprogrammet klar.
03. december 2019 kl. 18:45 Af Thomas Jensen

Annonce

Nykøbing FC's 1. divisionstrup er i øjeblikket sendt på juleferie.

Men det er ikke kun ensbetydende med bødekasseture og diverse julefrokoster.

Spillerne har fået et træningsprogram med hjem, som skal følges nøje inden truppen samles igen 7. januar til første træning under ledelse af Brian Rasmussen.

Et træningsprogram, som er individuelt i forhold til den enkelte spiller, udarbejdet af den fysisk ansvarlige fysioterapeut, Peter Due.

Herefter venter næsten to måneders hård opstart, inden foråret skydes i gang med den ekstremt vigtige hjemmekamp mod Skive søndag 1. marts.

Hele seks træningskampe er også planlagt i den periode startende med FC Nordsjælland, der stiller med et blandet hold af superligaspillere og ungdomsspillere 25. januar på kunstgræsset i Farum.


Tre kampe på otte dage

Derefter venter 1. divisionskollegaerne fra Næstved tirsdag 28 januar på udebane i Storhallen i Næstved og FC Roskilde hjemme 2. februar i NFC Syd.

2. divisions suveræne tophold, FC Helsingør, der satser stenhårdt på at vende tilbage til 1. division efter nedrykning i sidste sæson, venter i byen ved Øresund 8. februar.

Weekenden efter går turen til Sverige for at møde Trelleborgs FF, der i den netop afsluttede sæson blev nummer 11 i Superettan - den næstbedste svenske række - efter nedrykningen forrige år fra den bedste række, Allsvenskan.

Der bliver ingen træningslejr til sydens sol i den kommende opstart, men spillerne mødes fra torsdag til søndag ugen før turneringspremieren, og det krydres lørdag 23. februar med en træningskamp mod 2. divisionsholdet AB på hjemmebane.


Tilfreds træner

- Det er et bevidst valg, at vi spiller forholdsvis mange træningskampe, for jeg vil gerne holde alle i gang og give alle chancen for at vise, hvad de kan, siger Brian Rasmussen og fortsætter:

- Jeg synes, vi favner bredt med valget af modstandere, og jeg er godt tilfreds med det program, der er blevet lagt.

Han håber at have den endelige trup klar til første træningsdag 7. januar, men er bevidst om, at det måske kan forholde sig anderledes.

- Det vil selvfølgelig være et ønskescenarie at have en fuldtallig trup til rådighed fra start, men jeg ved godt, at i fodboldens verden kan det forholde sig anderledes, afhængig af hvilke muligheder der byder sig, lyder det fra Brian Rasmussen, der indtil videre har taget afsked med fem spillere fra efterårets trup og stadig mangler at byde de første nye ansigter velkommen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce