cookie-og-privatlivspolitik
Nicolaj Jørgensen er sluppet igennem til en af sine 11 scoringer i kampen mod Otterup.
Nicolaj Jørgensen er sluppet igennem til en af sine 11 scoringer i kampen mod Otterup.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Start indsamling for at holde på Nicolaj

Team Sydhavsøerne skal gøre alt for at holde på topscoreren.
06. december 2021 kl. 19:20 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO Team Sydhavsøerne bør komme rundt med raslebøssen i Maribo og Rødby og omegn for at holde på Nicolaj Jørgensen udover denne sæson.

Godt nok har playmakeren med de mange mål kontrakt for et år mere med Team Sydhavsøerne.

Men med de præstationer, han har leveret det første halve år i klubben, vil han uundgåeligt blev interessant for højere rangerende klubber, og erfaringen viser, at der altid er smuthuller, så man kan komme ud af sin kontrakt efter det første af to år.

Det tæller dog til Team Sydhavsøernes fordel, at Nicolaj Jørgensen trives i klubben, som han kom til fra Kolding IF før denne sæson.

- Jeg er rigtig glad for at være her og bare glad for at spille håndbold med nogle rigtig gode holdkammerater. Det er klart, at der er interesse, når man gør det godt. Det er vel kun naturligt, men jeg tager det meget stille og roligt og koncentrerer mig bare om at gøre det godt her, siger Nicolaj Jørgensen.

Annonce

- Så du skal ingen steder til sommer?

- Ikke lige umiddelbart, lyder det fra Nicolaj Jørgensen, der med de 11 mål mod Otterup nåede op på imponerende 112 mål i 13 kampe. Et snit på næsten ni mål pr kamp.

Efter hvad Folketidende erfarer, gør Team Sydhavsøerne da også alt, hvad de kan, for at holde på guldfuglen så længe, som det overhovedet er muligt.

Kampen mod Otterup var en aldeles solid præstation, mente topscoreren.

- Vi spiller rigtig godt som hold og leverer en koncentreret indsats hele vejen rundt med en god defensiv, og så kører det bare i angrebet, mente Nicolaj Jørgensen, der er tilfreds med den øjeblikkelige tredjeplads i 1. division.

Annonce

- Det klæder os at ligge deroppe, kom det ydmygt fra Nicolaj Jørgensen.

Hans træner Jakob Green var også tilfreds med indsatsen.

- Jeg var meget rolig det meste af kampen. Vi starter fremragende og formår at justere et par småting i defensiven, som vi kunne gøre lidt skarpere, men generelt er det en fornem hjemmebanesejr, hvor vi holder koncentrationen hele vejen igennen, lød det fra træneren, der soler sig på tredjepladsen i rækken efter første halvsæson.

- Det havde jeg gerne solgt den for. Vores mål om at blive mere stabile har vi også opnået, så grundlæggende synes jeg, vi har spillet en rigtig flot første halvsæson, sagde Jakob Green.

Otterup kæmpede forgæves mod overmagten, erkendte fynboernes topscorer Thomas Poulsen.

Annonce

- De spiller i et langt højere tempo og med langt mere vilje, end vi gør. Skal man vinde hernede, skal man komme med noget ekstraordinært, og det gjorde vi ikke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE