cookie-og-privatlivspolitik
Nicky Bertelsen (rød) får ikke kontrakten som spillende fodboldtræner i Døllefjelde-Musse Idrætsforening forlænget, hvilket er af økonomiske grunde.
Nicky Bertelsen (rød) får ikke kontrakten som spillende fodboldtræner i Døllefjelde-Musse Idrætsforening forlænget, hvilket er af økonomiske grunde.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Stopper som Dølle-træner

Døllefjelde-Musse Idrætsforening skal spare på grund af covid-19.
17. november 2020 kl. 13:00 Af Allan Plenborg

DØLLEFJELDE Døllefjelde-Musse Idrætsforening er som mange andre foreninger ramt på økonomien, hvilket nu koster den spillende assistenttræner jobbet.

Nicky Bertelsen fik torsdag aften i sidste uge overbragt den kedelige besked fra seniorformand Michael Frederiksen, at klubben ikke har råd til at forlænge trænerkontrakten.

- Grundet covid-19 har vi ikke den indtægt, vi havde tidligere, siger seniorformand Michael Frederiksen, som peger på, at det indbringende kræmmermarked blev aflyst i 2020.

- Og måske bliver 2021-markedet heller ikke til noget. Vi kan i hvert fald ikke budgettere med en indtægt fra markedet, understreger Michael Frederiksen, som er ærgerlig over, at klubben ikke har økonomiske kræfter til at beholde Nicky Bertelsen som træner.


Fantastisk tid i Døllefjelde

Nicky Bertelsen lægger ikke skjul på, at han er skuffet over ikke at kunne fortsætte som spillende fodboldtræner i Døllefjelde.

Annonce

- Jeg har været begejstret for at være både træner og spiller i Døllefjelde, hvor jeg har haft en fantastisk tid. Jeg havde håbet at kunne fortsætte i endnu et par sæsoner i dobbeltrollen i Døllefjelde, siger Nicky Bertelsen, der fylder 38 til februar, og som over et par perioder også har spillet divisionsfodbold i Nykøbing FC.

I Døllefjelde håber man, at Nicky Bertelsen fortsætter som spiller, men om det sker, står hen i det uvisse.

- Jeg har ikke besluttet, om jeg spiller i Døllefjelde til foråret. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg gerne vil være spillende træner i to-tre år yderligere, hvorefter jeg håber at få et cheftrænerjob, siger Nicky Bertelsen, som er åben over for tilbud.


Respekt for beslutning

Cheftræner Finn Larsen havde gerne set Nicky Bertelsen fortsætte som spillende træner.

- Men jeg har respekt for klubbens beslutning. Man kan ikke bruge penge, som man ikke har, siger Finn Larsen.

Annonce

Cheftræneren håber som seniorformanden, at Nicky fortsætter som Døllefjelde-spiller - ikke mindst fordi han kan bidrage med noget på banen samt i omklædningsrummet, hvor han ifølge Finn Larsen er stærk.

- Men jeg kender også Nickys ønske. Han vil gerne fortsætte som både spiller og assistenttræner i endnu et par år, siger Finn Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE