cookie-og-privatlivspolitik
Lasse Nagel skal være far, hvilket er baggrunden for hans farvel til FC Nakskov et halvt år før kontraktens udløb.
Lasse Nagel skal være far, hvilket er baggrunden for hans farvel til FC Nakskov et halvt år før kontraktens udløb.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Succesrig cheftræner stopper

Der faldt en "bombe" i Nakskov tirsdag aften.
21. oktober 2021 kl. 06:00 Af Allan Plenborg

NAKSKOV Det var noget af en "bombe", der faldt i Nakskov tirsdag: Cheftræneren for byens fodboldstolthed stopper. Det var nyheden til spillerne.

Baggrunden for Lasse Nagels farvel er familieforøgelse.

- Vi venter os en lille dreng 20. november, siger Lasse Nagel, som gennemfører efterårssæsonen, men derefter sig farvel og tak til FC Nakskov - et halvt år før kontraktens udløb.

FC Nakskov begræder Lasse Nagels farvel.

- Der er ingen tvivl om, at Lasse har rykket klubben meget i den positive retning. Vores sportslige succes er i vid udstrækning Lasse Nagels fortjeneste, siger seniorudvalgsmedlem Peter Walbjørn. Han fortsætter:

Annonce

- Men vi har stor forståelse for Lasses valg, og derfor har vi naturligvis efterkommet hans ønske om at stoppe allerede midt i indeværende sæson.

Lasse Nagel kom til FC Nakskov for små to år siden, og i sommeren 2020 fik han job på Halstedhus Efterskole.

- Det passede fint med, at jeg kunne passe mit job på Halstedhus og køre derfra til fodboldtræning i FC Nakskov. Det gav nogle meget lange dage, hvor jeg først kom hjem til bopælen i Sundby sent om aftenen.

- Nu får vi så en lille dreng, og så er situationen en anden. Det er en tand eller to vigtigere at være familiefar end at være cheftræner i FC Nakskov, mener Lasse Nagel, som erkender, at det bliver svært at forlade FC Nakskov.

Han har været mægtig glad for tiden i FC Nakskov - og ser med tilfredshed og stolthed tilbage på, hvad han sammen med spillerne og lederne har udrettet.

Annonce

Førsteholdet, som Lasse Nagel er chef for, er blandt topholdene i Sjællandsserien og andetholdet i LF-serien er også blandt rækkens bedste.

Lasse Nagel har endnu tre kampe - mod Tuse, Taastrup og Vordingborg - i spidsen for førsteholdet.

- Det vil være fedt at slutte med tre sejre. Det er muligt, men det hele skal også gå op i en højere enhed, påpeger han.

FC Nakskovs sportslige ledelse har allerede påbegyndt arbejdet med at finde Lasse Nagels afløser. Peter Walbjørn vil ikke afsløre, hvor langt man er kommet i processen.

Men Lasse Nagel er klar i spyttet:

Annonce

- Jeg håber, at vi har fået gjort FC Nakskov til en interessant fodboldklub. Forhåbentlig er der fodboldtrænere, der kunne tænke sig cheftrænerposten. Jeg har kun godt at sige om klubben. Det er en amatørklub, ja, men den kører meget professionelt, siger Lasse Nagel, som mener, at han langt fra er færdig som fodboldtræner.

- Jeg håber både at kunne tage A-trænerlicensen og vende tilbage som fodboldtræner på et tidspunkt. Men nu og her drejer det sig om familien, understreger Lasse Nagel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE